Måndagsmatchen i den spanska La Liga hämtas från Estadio De La Ceramica där Villarreal gästas av Getafe. Villarreal är helt under isen inför mötet, med fyra raka nederlag i ligaspelet. Getafe har å andra sidan en fin form och har plockat poäng i tre raka omgångar. Sannolikheten är större än vad marknaden föreslår att det blir nya poäng för nedflyttningshotade gäster.

I och med formsvackan har Villarreal sjunkit ner till en nionde plats i taballen, inför omgången. Det är tre poäng upp till sexan Rayo Vallecano, som har en Europa Conference League kvalbiljett. Ett lag som Villarreal inledde sin förlustrad mot, innan det också blev nederlag mot Elche, Barcelona och senast Mallorca. Tränaren Quique Setien har försvarsproblem, efter att ha släppt in fyra mål sist.

Vidare är det bekymmer i sjukstugan för Villarreal. Francis Coquelin och Nicolas Jackson är skadade. Gerard Moreno och Giovani Lo Celso är ytterst tveksamma till start. Alberto Moreno är dock tillbaka efter en avstängning. Precis som Carles Alena för Getafe - som inte har några avbräck alls i truppen.

Även om Getafe tidigare har haft svårt mot Villarreal så är det mycket som talar för en annan matchbild denna gång. Denna säsong blev det en mållös drabbning, när lagen möttes i Madrid. Getafe har petats ner till en nedflyttningsplats, i och med att Valencia i lördags besegrade Real Sociedad. Det är en poäng upp till säker mark. Tränaren Quique Sanchez Flores har lyft laget och sett till att de inte har varit lottlösa mot Atletico Madrid, Rayo Vallecano och sist mot Valencia - där det blev en seger. Borja Mayoral gjorde matchens enda mål.

Nej, Villarreal är ingen favorit att hålla i handen, med den urusla formen i ryggen. De går inte att lita på i nuläget. Getafe har spelat bra och är fullt kapabla till att göra detta till en knepig tillställning. Därmed blir det ett spel på att Villarreal inte vinner mötet, utan att det slutar oavgjort eller med en rak bortaseger.

Speltips Villarreal - Getafe:
X2 - odds 2.16 hos Lucky Sports .

---
Preliminär startelva - Villarreal:
Pepe Reina, Juan Foyth, Raul Albiol, Pau Torres, Alberto Moreno, Etienne Capoue, Daniel Parejo, Alejandro Baena, Samuel Chukwueze, Jose Luis Morales & Yeremi Pino.

Preliminär startelva - Getafe:
David Soria, Djene Dakonam, Omar Alderete, Domingos Duarte, Gaston Alvarez, Carles Alena, Luis Milla, Mauro Arambarri, Cristian Portu, Borja Mayoral & Enes Ünal.
---

This is the stats tab
This is the post tip