På Estadio De La Cerámica ska Villarreal försöka studsa tillbaka när Leganes kommer på besök, i den spanska La Liga. Givetvis är Villarreal favoriter till att vinna och ska vara det, till och med betydligt mer än vad marknaden föreslår. Det är sällan som det går många matcher utan att Villarreal plockar poäng. Efter två tuffa bortaförluster får Villarreal ett betydligt enklare motstånd, då formsvaga Leganes, som krigar i bottenstriden, gästar dem. Villarreal är klasser bättre och ska bara vinna matchen.

Ännu är det inte för sent för Villarreal att kämpa om Europa platser. Med 11 matcher kvar av ligaspelet har Villarreal fem poäng upp till tabellsexan Real Sociedad, som har en Europa League kvalplats. Två poäng fler än Real Sociedad har tabellfyran Getafe, som har den sista Champions League platsen. Så steget till Europa platserna är inte långt. Då behöver också Villarreal vinna de enklare matcherna, för att ha en chans. Villarreal är det laget som har gjort flest mål i La Liga efter Barcelona och Real Madrid.

Mål framåt för Villarreal blir det även mot Leganes, som har en dålig form. På de fyra senaste matcherna har det blivit två poäng bara, båda plockade på hemmaplan. På bortaplan har det blivit två raka förluster mot Levante och Celta Vigo. Värst av allt har det varit framåt för Leganes, som inte har nätat på de tre senaste bortamatcherna. Sevilla och Barcelona har köpt loss Leganes anfallare Youssef En-Nesyri och Martin Braithwaite - vilket är extremt känsligt med tanke på att laget ligger nästsist i tabellen.

Med dessa offensiva avbräck och den dåliga bortaformen blir detta en alldeles för tuff uppgift för Leganes, som slåss mot ett lag som fortfarande är med i kampen om Europa platser. Villarreal är extremt framgångsrika i sin offensiv och kommer att göra en del mål på Leganes, som inte har något vidare starkt försvar. I mitt tycke ska Villarreal vinna denna match två gånger på tre försök. När marknaden erbjuder 1.78 i odds på att Villarreal vinner mötet finner jag ett värde i det och spelar på en rak etta i matchen.

Själva oddset finnes hos 888sport , Casumo , Unibet & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Villarreal:
Sergio Asenjo, Alberto Moreno, Pau Torres, Raul Albiol, Ruben Peña, Vicente Iborra, Moi Gómez, Manu Trigueros, Santiago Cazorla, Gerard Moreno & Paco Alcácer.

Bekräftad startelva - Leganes:
Ivan Cuellar, Chidozie Awaziem, Dimitris Siovas, Jonathan Silva, Roque Mesa, Ibrahim Amadou, Roberto Rosales, Kevin Rodrigues, Aitor Ruibal, Guido Carrillo & Oscar.
---

This is the stats tab
This is the post tip