På Estadio de la Ceramica är Villarreal klara favoriter till att vinna mot Mallorca i den spanska La Liga. Baserat på prestationerna som båda lagen har gjort efter omstarten ska Villarreal vara betydligt större favoriter samt klara av att slå Mallorca med stora siffror. Villarreal är involverade i kampen om Europa League platserna och behöver fortsätta vinna medan Mallorca kämpar tappert för sin överlevnad, mot alla odds. Villarreal är klasser bättre och ska bara köra över Mallorca i detta möte.

Efter att ha förlorat tre matcher i rad kom Corona-uppehållet väl lägligt för Villarreal, som behövde en paus och ta nya tag. Efter uppehållet väntade en tuff match borta mot Celta Vigo, som också är indragna i bottenträsket, där Villarreal var det bättre laget. Villarreal hade 60 % bollinnehav, 6 skott på mål och 6 skott utanför och lät Celta Vigo avfyra endast ett skott på mål och två skott utanför. Därmed var det inte orättvist att Manuel Trigueros gjorde matchens enda mål i minut 90 och gav Villarreal tre poäng.

För Mallorcas del var det nattsvart hemma mot tabellettan Barcelona. På hemmaplan har Mallorca ändå klarat av att skrälla och kriga till sig viktiga poäng, medan bortaspelet har varit helt uselt med en vinst, två kryss och tio förluster. Innan uppehållet svajade hemmaformen också med förluster mot Getafe och Valladolid. Efter uppehållet kom Barcelona på besök och krossade Mallorca med hela 4 - 0. Då Mallorca gjorde en usel prestation finns det inget som talar för att de ska klara av att plocka poäng här.

Då Villarreal dessutom är motiverade och med i kampen om Europa platser, med två poäng upp till tabellsjuan Valencia, som har sista Europa League kvalplatsen, finns det all anledning för dem att fortsätta på vinnarspåret. Mallorca har ingenting att sätta emot så Villarreal ska vara megafavoriter. Spelet blir på det asiatiska handikappet, Villarreal -1 mål, vilket innebär förlust vid kryss eller Mallorca seger, pengarna tillbaka vid ett måls seger från Villarreal och vinst om Villarreal vinner med två mål eller fler.

Speltips Villarreal - Mallorca:
1 asian hcp -1 (Villarreal -1 mål) - odds 1.94 hos bet365 , 10bet & Bethard .

---
Bekräftad startelva - Villarreal:
Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Alberto Moreno, Manuel Trigueros, Andre Anguissa, Santi Cazorla, Samuel Chukwueze, Carlos Bacca & Paco Alcacer.

Bekräftad startelva - Mallorca:
Manolo Reina, Aleksandar Sedlar, Antonio Raillo, Martin Valjent, Fran Gamez, Junior Lago, Aleix Febas, Idrissu Baba, Alejandro Pozo, Takefusa Kubo & Juan Hernandez.
---

This is the stats tab
This is the post tip