Europa League mästarna Villarreal tar emot Manchester United i Champions League på Estadio De La Ceramica. Det återstår två omgångar av gruppspelet. Manchester United leder gruppen efter fyra omgångar, med 7 poäng - exakt lika många som Villarreal. Under sig har de Serie A laget Atalanta på 5 poäng och Young Boys på 3 poäng, som möts i Bern i Schweiz, samtidigt.

Vid en seger över Manchester United säkrar Villarreal avancemanget till slutspelet. Det vore extremt skönt, med tanke på det tuffa spelschemat som väntar. I La Liga möter de stormakten FC Barcelona och Sevilla därefter. I Champions League avslutar de gruppspelet med ett möte mot Atalanta i Bergamo. Formen är fin i Villarreal, med två raka segrar i Champions League över Young Boys. Även utan sin anfallsstjärna Gerard Moreno har de nyligen segrat i ligan mot Getafe samt kryssat mot Celta Vigo i helgen.

Det oundvikliga inträffade till slut. Tränaren Ole Gunnar Solskjær fick sparken i Manchester United, efter 1 - 4 förlusten mot Watford i Premier League. Givetvis enbart på grund av uteblivna resultat. Dock är han långt ifrån ensam att skylla på. Formen i laget är miserabel. I hemlandet har det blivit fem förluster på de sju senaste ligamatcher. Michael Carrick har en extremt tuff uppgift som en tillfällig tränare. Det är svårt att se honom vända formkurvan. Så någon effekt av tränarbytet känns inte troligt.

Som om formen inte var ett tillräckligt stort problem är det fortsatt kritiskt i sjukstugan. Paul Pogba, Raphael Varane och Edinson Cavani är borta sedan tidigare. Försvararen Luke Shaw klev av skadad senast mot Watford. Mason Greenwood sitter i karantän. Manchester United har fortfarande en X-faktor i Cristiano Ronaldo. Dock var insatsen så pass svag senast av hela laget. Den iskalla formen gör det svårt att lita på Manchester United. I alla fall mot ett formstarkt Villarreal, som bör vara favoriter till seger.

Jag krånglar inte till det. Jag lägger ett spel på att Villarreal tar alla tre poäng i Champions League mötet mot Manchester United.

Speltips Villarreal - Manchester United:
1. Odds 2.91 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Villarreal:
Geronimo Rulli, Juan Foyth, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Daniel Parejo, Etienne Capoue, Francis Coquelin, Yeremi Pino, Boulaye Dia & Arnaut Danjuma.

Preliminär startelva - Manchester United:
David De Gea, Aaron Wan-Bissaka, Eric Bailly, Harry Maguire, Diogo Dalot, Donny Van de Beek, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Marcus Rashford & Cristiano Ronaldo.
---

This is the stats tab
This is the post tip