Formstarka Villarreal tar emot nykomlingar Osasuna i den spanska La Liga. Villarreal har inför mötet fyra segrar på de fem senaste ligamatcher så de kommer med riktigt bra förutsättningar till denna match. Osasuna har inte heller varit dåliga och befinner sig i mitten av tabellen. De har inte förlorat på tre raka matcher, där det har blivit en seger och två oavgjorda resultat, som har kommit mot de sämre lagen. Mot de bättre lagen har det allt som oftast blivit förluster för Osasunas del.

Efter att ha hamnat i en liten formsvacka har Villarreal återigen rest sig och spelat riktigt bra på sistone. De har lyckats slå Sevilla borta med 2 - 1, vilket följdes upp med en 1 - 0 seger hemma mot Getafe och 2 - 1 seger mot Real Sociedad, innan Espanyol, med ny tränare, tog en seger mot dem borta. Formdippen var inte så långvarig eftersom Villarreal reste sig direkt och vann nästa match med 2 - 1 mot Alaves borta. Alaves har varit svåra att bryta ner på deras hemmaplan, men Villarreal klarad det.

För Osasunas del har det blivit två raka kryssmatcher mot Celta Vigo och Valladolid, innan det blev en 2 - 0 seger hemma mot Levante. Den segern kostade dock en avstängning på Darko Brasanac, som missar denna match pga fem gula kort, samt att anfallaren Ezequiel Avila gick sönder och missar resten av säsongen. Han är lagets bästa spelare och ett stort avbräck i offensiven. Mot de bättre lagen, som Real Sociedad och Atletico Madrid har det blivit raka förluster för Osasuna på sistone.

Även Villarreal har skadeproblem på vänsterbacken Alberto Moreno men det finns goda ersättare, i alla fall för att täcka upp till denna hemmamatch. Då Villarreal är ett av de bättre lagen i La Liga samt att formen är riktigt fin med en massa segrar på sistone, mot både lättare och svårare lag, ska de inte har några större bekymmer med att ta samtliga tre poäng i denna match. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.80 på att Villarreal vinner mot Osasuna.

Själva oddset finnes hos Casumo , Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Villarreal:
Sergio Asenjo, Ruben Pena, Ramiro Funes Mori, Raul Albiol, Mario Gaspar, Vicente Iborra, Moi Gomez, Santi Cazorla, Manu Trigueros, Paco Alcacer & Gerard Moreno.

Bekräftad startelva Osasuna:
Sergio Herrera, Nacho Vidal, Aridane Hernandez, David Garcia, Pervis Estupinan, Roberto Torres, Inigo Perez, Jon Moncayola, Ruben Garcia, Robert Ibanez & Marc Cardona.
---

This is the stats tab
This is the post tip