Europa League är tillbaka!

Med ett stort nöje kommer jag att följa Villarreal, som har satsat hårt på transfer marknaden och skaffat sig ett antal för många anfallare - som knappt har lyckats med något i den spanska La Liga ännu. I Europa League börjar Villarreal med att välkomna Rangers på Estadio de la Ceramica.

Marknaden öppnade med Villarreal som stora favoriter men har ända sedan start gått upp dem. I skrivandets stund vinnaroddset runt 1.33 och det är allt annat än en säker etta. Det som dock är det största felet i oddset är över/under spelen, där marknaden har valt över 2,5 mål i matchen som en liten favorit och det erbjuds en bit över dubbla pengar på under alternativet. I mitt tycke ska det väldigt mycket till för att vi ska få se något målkalas i detta möte.

Efter fyra spelade omgångar i den inhemska ligan befinner sig Villarreal på den nedre halvan, med en vinst, en oavgjord och två förluster. I liganöppningen mot Sociedad släppte Villarreal in två mål men har sedan dess steppat upp när det gäller försvarsspelet rejält. Det som dock ännu inte har kommit igång är anfallsspelet då Villarreal på dess fyra matcher endast har gjort fyra mål totalt. Det har blivit ett mål mot Leganes, ett mål mot Sociedad och inga mål mot lag som Girona och Sevilla.

I syfte att hitta det perfekta anfallsparet har Javier Calleja roterat bland Villarreals anfallare men ännu inte hittat det vinnande konceptet. Carlos Bacca fick hoppa in senast och avgjorde mot Leganes. Dock skapades det inte mycket farligt framåt ändå, så Villarreal har problem med att göra mål.

Enligt mig ska inte Rangers från Skottland vara något sämre lag än Leganes och Girona, som Villarreal nyligen haft problem med. Rangers kommer till mötet med en 4-0 seger mot Dundee, men där fick Rangers både en straff tilldelad och spela med en man mer på banan i den sista kvarten. På bortaplan gör inte Rangers många mål, men de släpper inte heller in så många mål. Mot självaste Celtic nyligen blev det endast 0-1 borta, så jag ser Rangers chanser som väldigt goda till att kunna försvara sig väl även mot Villarreal.

Lagen har inte mötts sedan Champions League år 2006, där matcherna slutade 1-1 och 2-2. Nu är Rangers ett sämre lag men fortfarande starka defensiv och möter ett Villarreal lag som är uddlösa framåt, så att det blir tre mål i denna match finner jag inte som 50-50. Då jag anser att under 2,5 mål i matchen ska vara en klar favorit för denna lina finner jag ett stort värde i oddset 2.07. Spelet kan läggas hos MrGreen , LeoVegas & 888sport .

---
Preliminär startelva Villarreal: Sergio Asenjo, Jaume Costa, Victor Ruiz, Alvaro Gonzalez, Mario Gaspar, Manu Morlanes, Manu Trigueros, Pablo Fornals, Miguel Layun, Karl Toko Ekambi & Gerard Moreno.

---

This is the stats tab
This is the post tip