Lördagens sista match i den spanska La Liga spelas på Estadio De La Ceramica där Villarreal tar emot Real Sociedad. Då hemmalaget har tre segrar i rad och bortalaget tre förluster i rad, ska Villarreal vara en stor favorit i mötet. Åtminstone ska de vinna varannan match, lätt, då Villarreal är det bättre laget rent generellt också. När marknaden erbjuder en bra bit över dubbla pengar blir det genast intressant att kika närmare på ett spel på att den gula ubåten vinner mötet.

Efter tjugo spelade matcher befinner sig Villarreal på en femte plats i ligan, där de slåss om en Champions League plats. Det är inte bara att Villarreal har tre segrar i rad (två i ligan och en i ligacupen). De har dessutom spelat riktigt bra. Segrarna har kommit mot Leganes hemma med 2-1 i cupen och sedan mot Real Madrid borta med 1-0 i ligan och nyligen 2-1 hemma mot Levante. Denis Cheryshev är i bra form, men det är även andra spelare som har lyckats hittat nätet och spelat på topp. Med tanke på hur bra de har spelat så ska Real Sociedad vara en enkel motståndare att besegra.

Real Sociedad har spelat tre matcher i rad nu utan att lyckas ta en endast poäng. Förlusterna har kommit borta mot Leganes med 0-1, sedan hemma mot Barcelona med 2-4 och senast blev det 1-2 hemma mot Celta Vigo. Det är inte slumpens skördar att de släpper in så pass många mål bakåt. Defensiven har inte alls fungerat något vidare. Så som de försvarar sig i nuläget blir det nästan omöjligt att hålla tätt bakåt mot Villarreal. Jag räknar med att de återigen släpper in minst ett mål, om inte snarare två eller flera. Även om offensiven har funkat så gör inte Real Sociedad lika många mål borta som hemma, så detta blir tufft.

Tidigare möten har varit jämna. Se här:

LaLiga: 25/8, 2017
Real Sociedad 3 - 0 Villarreal

LaLiga: 19/2, 2017
Real Sociedad 0 - 1 Villarreal

Copa del Rey: 11/1, 2017
Villarreal 1 - 1 Real Sociedad

Copa del Rey: 4/1, 2017
Real Sociedad 3 - 1 Villarreal

LaLiga: 18/9, 2016
Villarreal 2 - 1 Real Sociedad

Då Real Sociedad inte alls är i samma form som tidigare, samt att Villarreal är det bättre laget oavsett ska Villarreal inte ha några större problem att kamma hem alla tre poäng. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 2.21 på att Villarreal vinner matchen och lägger ett spel hos Coolbet .
---
Preliminär startelva Villarreal: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Alvaro Gonzalez, Daniele Bonera, Jaume Costa, Samuel Castillejo, Rodrigo Hernandez, Pablo Fornals, Manuel Trigueros, Denis Cheryshev & Carlos Bacca.

Preliminär startelva Real Sociedad: Geronimo Rulli, Inigo Martinez, Raul Navas, Diego Llorente, Alvaro Odriozola, Igor Zubeldia, Asier Illarramendi, Xabier Prieto, Mikel Oyarzabal, Willian Jose & Sergio Canales.
---

This is the stats tab
This is the post tip