På Estadio de la Ceramica tar Villarreal emot Real Sociedad i en match där marknaden har hemmalaget som en favorit till dubbla pengar. Villarreal har satsat hårt och tagit in flera bra spelare medan Real Sociedad har varit mindre aktiva under transfer fönstret. Tidigare har det varit jämt när lagen har mötts och detta möte blir nog också svår. Då de tre senaste möten har slutat med att båda lag inte har gjort varsitt mål har jag svårt att se att denna trend bryts i premiären.

Att köpa in fyra nya anfallare i Gerard Moreno, Karl Toko Ekambi, Roger Martinez och Carlos Bacca visar verkligen att Villarreal satsar hårt på denna säsong. Dessutom har Villarreal också förstärkt defensiven med Santiago Caseres, Ramiro Funes Mori och fått Santi Cazorla gratis. De kommer att fortsätta vara farliga framåt och starka bakåt, något de för övrigt redan har varit de senaste säsongerna. Det kommer att bli svårt att göra mål på Villarreal på bortaplan.

De tre senaste möten mellan Villarreal och Real Sociedad i ligan har slutat följande:

La Liga: 27/1, 2018
Villarreal 4 - 2 Real Sociedad

La Liga: 25/8, 2017
Real Sociedad 3 - 0 Villarreal

La Liga: 19/2, 2017
Real Sociedad 0 - 1 Villarreal

Även om det blev ett målkalas senast lagen möten så har jag svårt att se bedriften upprepas, då Real Sociedad inte direkt har förstärkt offensiven på något sätt. Defensivt har de handlat Mikel Merino och lånat in Theo Hernandez från Real Madrid, så dessa är klara förstärkningar. Under försäsongen har Real Sociedad spelat målsnålt där de senaste två matcherna har varit mot två tyska lag, Freiburg 1-1 och Stuttgart 0-1. Försvaret har sett helt okej ut i dessa matcher så det ser faktiskt mycket bättre ut än på länge i defensiven.

Jag är övertygad om att detta blir en tuff match för båda lagen. När det erbjuds över dubbla pengar på att båda lag inte ska göra mål finner jag ett värde i oddset och lägger ett spel till 2,00 i odds hos Betsafe .
---
Preliminär startelva Villarreal: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Ramiro Funes Mori, Victor Ruiz, Jaume Costa, Pablo Fornals, Enes UnalIgor, Santiago Caseres, Miguel Layun, Gerard Moreno, Karl Toko Ekambi.

Preliminär startelva Real Sociedad: Geronimo Rulli, Joseba Zaldua, Diego Llorente, Hector Moreno, Theo Hernandez, Asier Illarramendi, Zubeldia, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Ruben Pardo & Willian Jose.
---

This is the stats tab
This is the post tip