bet365 streamar alla La Liga-matcher.

Lördagens kvällsmatch i den spanska La Liga hämtas från Estadio de la Ceramica där Villarreal tar emot Real Sociedad. Det är ett toppmöte som framförallt, i det långa loppet, handlar om det åtråvärda fjärde platsen i tabellen. Villarreal ligger på en femte plats, där de har två poäng upp till tabellfyran Sevilla och tre poäng ner till tabellfemman Real Sociedad. Jag är enig med marknaden om att detta är ett öppet möte, där båda lagen kommer att gå för en seger. Då kan vi också räkna med mål i matchen.

För Villarreals del gäller det verkligen att börja våga vinna. Laget har spelat oavgjort flest gånger av alla, nämligen hälften av sina tjugo ligamatcher. Detta straffades hårt senast i den mållösa matchen borta mot tabelljumbon Huesca, som gjorde allt för att försvara sig medan Villarreal inte tog tillräckligt många och stora risker för att gå segrandes ur dueller. Detta har Unai Emery analyserat och kommer att ha en åtgärdsplan för att fallet inte ska upprepas. Villarreal spelar med tre offensiva pjäser på topp, som är kapabla till att näta mot alla La Liga lag och bör göra så även mot Real Sociedad, som har haft bekymmer i defensiven.

Det går inte att klandra Real Sociedad för att inte våga vinna sina matcher, då de alltid går för fullt och fortsätter att attackera oavsett resultat i matchen. I de två senaste matcherna har detta dock straffats sig med många baklängesmål då bortamatchen mot Sevilla slutade 2 - 3, efter att Real Sociedad hade kvitterat två gånger om i matchen. Därefter hade Real Sociedad en 2 - 0 ledning över Betis där de hade chansen att låsa matchen men fortsatte spela sitt spel och tappade ledningen till ett 2 - 2 resultat.

Båda lagen dras med en hel del skador då Jaume Costa sitter i karantän i Villarreal, som också har skador på Juan Foyth, Samuel Chukwueze, Gerard Moreno, Mario Gaspar och Vicente Iborra. I Real Sociedad är Jon Pacheco tveksam till start, samtidigt som David Silva, Miguel Angel Moya och Luca Sangalli dras med skador. Ändå är båda lagen fullt utrustade för att attackera och försöka ta en viktig trepoängare i toppstriden. Därmed är jag övertygad om att vi får se mål från båda gängen.

Speltips Villarreal - Real Sociedad:
Båda lag gör mål i matchen - odds 1.95 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Villarreal:
Sergio Asenjo, Alfonso Pedraza, Pau Torres, Raul Albiol, Ruben Peña, Manu Trigueros, Francis Coquelin, Etienne Capoue, Daniel Parejo, Moi Gómez & Paco Alcácer.

Bekräftad startelva - Real Sociedad:
Alex Remiro, Joseba Zaldúa, Aritz Elustondo, Robin Le Normand, Nacho Monreal, Mikel Merino, Ander Guevara, Asier Illarramendi, Portu, Alexander Isak & Mikel Oyarzabal.
---

This is the stats tab
This is the post tip