På Estadio de la Ceramica ställs tabellsjuan Villarreal mot tabelltrean Sevilla i en på förhand helt öppen match. Det är två starka lag som ställs mot varandra, som har gjort bra prestationer i sina matcher sedan omstarten. Villarreal har tre stycken 1 - 0 segrar i bagaget medan Sevilla, som har mött tuffare motstånd, har visat lysande prov på försvarsspel och fått en helt okej utdelning på två kryss och en seger. Att förutspå vinnaren av match är svårt, med tanke på hur bra båda lagen har försvarat sig.

Det långa avbrottet kom väldigt lägligt för Villarreal, som dessförinnan hade radat upp förluster innan Corona slog till. Villarreal kunde inte ha önskat sig en bättre omstart där de har besegrat Celta Vigo, Mallorca och Granada med 1 - 0. Anfallsspelet lämnar i övrigt en del att önska, med tanke på att dessa tre lag är bottenlag och nykomlingar, så fler än ett mål skulle Villarreal har klarat av. Dock finns det inget mer att önska från försvaret, som har skött sig utmärkt och alltså inte släppt in något mål ännu.

Även Sevilla har gjort det strålande i försvaret. Omstarten började med en 2 - 0 seger över Real Betis, där Sevilla hade lite domslut på sin sida. I nästa match blev det 1 - 1 borta mot Levante, där det slarvades lite. Men i nästa match, när tabellettan Barcelona gästade dem spelade Sevilla återigen lysande. Sevilla höll undan Barcelona och matchen slutade mållöst. Offensiven har varit lite uddlös hos Sevilla, som inte har gjort något mål på tre halvlekar. Men försvaret håller verkligen en hög nivå.

Därmed blir detta en mycket jämn och målsnål tillställning mellan två formstarka lag, som inte bjuder motståndarna på misstag. Vid en ledning kommer det ledande laget satsa på att försvara ledningen, så något målkalas kan jag inte se framför oss.

Speltips Villarreal - Sevilla:
Under 2,5 mål - odds 1.90 hos bet365 , LeoVegas , 888sport & Unibet .

---
Bekräftad startelva - Villarreal:
Sergio Asenjo, Alberto Moreno, Pau Torres, Raul Albiol, Mario Gaspar, Santiago Cazorla, Vicente Iborra, Samuel Chukwueze, Andre Anguissa, Gerard Moreno & Paco Alcácer.

Bekräftad startelva - Sevilla:
Tomas Vaclik, Sergio Escudero, Diego Carlos, Sergi Gomez, Jules Kounde, Joan Jordán, Fernando, Ever Banega, Rony Lopes, Youssef En-Nesyri & Suso.
---

This is the stats tab
This is the post tip