Lördagens sista match i den spanska La Liga spelas på Estadio de la Ceramica där Villarreal tar emot Valencia. Formkurvorna pekar åt två olika håll för dessa två lag - då Villarreal har spelat riktigt bra på sistone och hittat en fantastisk målform medan Valencia inte längre spottar in mål. Historiskt har Villarreal ett rejält övertag mot Valencia och ska i mitt tycke klara av att vinna detta möte varannan gång. Då marknaden erbjuder en bra bit över dubbla pengar finner jag det intressant att kika närmare på ett spel där Villarreal vinner matchen.

Det som imponerar mest på mig när det gäller Villarreal är att de har kommit igång ordentligt med målskyttet. De har nästan alltid varit starka defensivt och fortsätter att vara det. Men att göra åtta mål på de tre senaste matcher visar verkligen att Villarreal är minst lika starka offensivt också. Carlos Bacca, som gjorde tre mål senast i 4-1 vinsten hemma mot Celta Vigo, har stått för de flesta målen på sistone, men det är även andra som har nätat i 2-1 vinsten innan hemma mot Leganes och 2-2 borta mot Sevilla. Med den starka formen har Javi Callejas mannar en god chans att ta en tredje raka hemmaseger.

Efter en fantastisk start på säsongen har Valencia tappat en hel del. Mestadels handlar det om att de inte längre gör lika många mål som förut. I den senaste matchen blev det mållöst hemma mot Eibar, i en ganska tempofattig tillställning. Det är inte mycket positivt för Valencia att ta med sig från det mötet. I mötet innan blev det 1-1 mot Celta Vigo och dessförinnan två förluster mot Barcelona och Getafe, så Valencia har stora bekymmer. När de tidigare har mött Villarreal så har de haft problem att ta poäng.

Se här deras fem senaste inbördes matcher:

Fotboll LaLiga: 23/12, 2017
Valencia 0 - 1 Villarreal

Fotboll LaLiga: 21/5, 2017
Valencia 1 - 3 Villarreal

Fotboll LaLiga: 21/1, 2017
Villarreal 0 - 2 Valencia

Fotboll LaLiga: 1/5, 2016
Valencia 0 - 2 Villarreal

Fotboll LaLiga: 31/12, 2015
Villarreal 1 - 0 Valencia

Med fyra vinster på de fem senaste matcherna ska Villarreal vara stora favoriter till att slå formsvaga Valencia. Därmed finner jag ett stort värde i oddset 2.35 på att Villarreal tar en rak hemmaseger och lägger ett spel hos FastBet .
---
Preliminär startelva Villarreal: Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Alvaro Gonzalez, Victor Ruiz, Antonio Rukavina, Manuel Trigueros, Rodrigo Hernandez, Samuel Castillejo, Daniel Raba, Denis Cheryshev & Carlos Bacca.

Preliminär startelva Valencia: Neto, Jose Gaya, Gabriel Paulista, Ezequiel Garay, Ruben Vezo, Goncalo Guedes, Geoffrey Kondogbia, Daniel Parejo, Carlos Soler, Rodrigo & Simone Zaza.
---

This is the stats tab
This is the post tip