Villarreal hoppas på att få fortsätta sin fina start på La Liga säsongen när de tar emot Valencia på Estadio de la Ceramica i den spanska La Liga. Inför omgången befinner sig Villarreal på en fjärde plats, där de har spelat riktigt bra i alla matcher utom mot Barcelona på Camp Nou. Emery har byggt ett starkt lag och fått lov att köpa in spelare. För Valencia har det varit precis tvärtom. Laget har på grund av ekonomiska bekymmer fått sälja spelare. Detta har också oftast speglats i deras resultat hittills.

Efter att ha spelat oavgjort i debuten hemma mot Huesca har Villarreal tagit sämre mot sämre lag som Eibar och Alaves, samt förlorat mot topplaget Barcelona och kryssat mot Atletico Madrid. Spelschemat har inte varit det lättaste med bortamatcher mot Barcelona och Atletico Madrid, så Villarreal har varit tvungna att ta poäng i sina hemmamatcher. Detta måste de fortsätta göra för att fortsätta vara i toppen av tabellen. Formen är fin med en 3 - 1 seger mot Alaves samt en mållöst match mot Atletico Madrid.

Villarreal har förutom en ny tränare i Unai Emery värvat Watfords Pervis Estupinan, samt Francis Coquelin och Dani Parejo från just Valencia. Förra säsongen slutade de på en femte plats och satsar denna säsong på att ta en Champions League biljett. Villarreal får klara sig utan Pervis Estupinan och Alberto Morenos. Där finns det fullgoda ersättare. Däremot har även Gerard Moreno skadat sig och är ett avbräck i offensiven, men Samuel Chukwueze har visat bra form och blir spännande att följa.

När det gäller Valencia så fortsätter det att blåsa kalla och nya vindar. Senast i raden av besvikelser är att huvudtränare Javi Gracia har avslöjat att han vill lämna laget, där det finns ytterst få ljusglimtar, men tvingas stanna kvar på grund av kontraktet. Valencia har inte gjort några investeringar denna säsong utan sålt av och gjorts sig av med spelare som Dani Parejo, Francis Coquelin, Ferran Torres, Rodrigo Moreno, Cristiano Piccini och Ezequiel Garay. Fler dåliga nyheter finns då den franska mittfältaren Geoffrey Kondogbia har öppet kritiserat klubbens ordförande Anil Murthy på sociala medier och hävdade att han har förstört ett ambitiöst projekt. Kondogbia är tveksam till start på grund av en skada, samt mittbacken Eliaquim Mangala.

Valencia har denna säsong börjat bra med en derbyseger över Levante med 4 - 2 som sedan följdes upp med en förlust borta mot Celta Vigo. Efter att ha spelat oavgjort mot Huesca hemma lyckades Valencia skrälla med att ta en seger borta mot Real Sociedad för att i nästa match förlora hemma med 0 - 2 mot Betis. Valencia har svårt att hitta någon kontinuitet och kommer att få det oerhört svårt att ta några poäng mot storsatsande Villarreal. Jag tror på en ny Villarreal seger och spelar på en rak etta.

Speltips Villarreal - Valencia:
1 - odds 1.67 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

Unibet livestreamar matchen.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Villarreal:
Sergio Asenjo, Alfonso Pedraza, Pau Torres, Raul Albiol, Ruben Peña, Manu Trigueros, Vicente Iborra, Daniel Parejo, Moi Gómez, Paco Alcácer & Samuel Chukwueze.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Valencia:
Jaume Doménech, Thierry Correia, Gabriel Paulista, Mouctar Diakhaby, Gaya, Daniel Wass, Uros Racic, Carlos Soler, Kang-in Lee, Goncalo Guedes & Maximiliano Gómez.
---

This is the stats tab
This is the post tip