Unibet och bet365 livestreamar matchen.

På Estadio De La Ceramica ska den gula ubåten, Villarreal, fortsätta på sin succé när Valladolid kommer på besök. Villarreal har nu kommit igång ordentligt, både med anfallsspelet och försvaret, så formen är på topp. De kommer från en stark 3 - 0 seger borta mot Leganes, där defensiven inte bjöd på några misstag alls. Detta har dock varit ovanligt för Villarreal denna säsong. Däremot är anfallsspelet bland det bästa hittills, med 2,5 mål i snitt per match. Även i denna match ska Villarreal spotta in mål.

Marknaden har Villarreal som en favorit till seger, till cirka 1.60 i odds, samt att det är öppet kring om det blir en målrik historia. I mitt tycke är det givet att det borde bli en hel del mål i denna lunchmatch, speciellt från Villarreals sida. Villarreal har gjort minst två mål i fem av sina sex senaste matcher, inklusive de två sista vänskapsmatcherna som spelades innan La Liga startade. Endast borta mot Levante blev det ett mål framåt, men nu är det hemmaplan som gäller och en lättare motståndare.

Med offensiva krafter som Carlos Bacca, Santi Cazorla, Karl Toko Ekambi och skyttekungledaren Gerard Moreno, som har gjort fem mål på fyra ligamatcher, är det mycket som ska till för att ett lag som Valladolid ska kunna stoppa dem. Det som kan skita sig är om försvaret har en lika dålig dag som i öppningsmatchen mot Granada, som slutade 4 - 4. Framåt dock spelar Villarreal en riktig attraktiv fotboll, där de gör mål på allt och alla och ska därmed klara av att göra minst två mål på Valladolid.

Efter att ha förlorat 0 - 2 borta mot Levante fick Valladolid spela hemma mot Osasuna, där Valladolid gjorde en bra insats, men släppte in ett mål vid slutet av matchen. Spelarna hängde lite med huvuden nere och det är aldrig ett gott tecken när de ska ta sig an ett anfallsrikt lag som Villarreal. Annars har Valladolid spelat helt okej i defensiven och klarat av Real Madrid borta med 1 - 1 samt vunnit mot bleka Betis i premiären med 2 - 1 på bortaplan. Detta blir dock en tuffare utmaning.

Så jag är övertygad om att Villarreals frammarsch fortsätter och att de återigen gör minst två mål i matchen. Detta borde Villarreal klara av betydligt oftare en två gånger på tre försök. Det har statistiken också visat. När marknaden erbjuder 1.68 i odds så finner jag ett värde i spelet och lirar på att Villarreal gör över 1,5 mål i matchen.

Själva oddset finnes hos LeoVegas , Unibet & 888sport .

---
Bekräftad startelva Villarreal:
Sergio Asenjo, Xavier Quintilla, Pau Torres, Raul Albiol, Ruben Pena, Moi Gomez, Vicente Iborra, Andre Zambo Anguissa, Santi Cazorla, Carlos Bacca & Gerard Moreno.

Bekräftad startelva Valladolid:
Jordi Masip, Pedro Porro, Kiko Olivas, Mohammed Salisu, Federico Barba, Antonito, Oscar Plano, Michel Herrero, Ruben Alcaraz, Sandro Ramirez & Sergi Guardiola.
---

This is the stats tab
This is the post tip