Vinnare Polen Extraliga - Wlokniarz Czestochowa @ 11,00 3u Nordicbet (Långtidsspel)

Här har vi ett odds som jag ser stort värde i. Har faktiskt inte lagt märke till vinnaroddsen i denna liga men efter ett tips från en insatt speedwayfantast så är det inget att tvivla om.

Czestochowa har en riktigt bra trupp i år men tre riktigt bra toppförare. Leon Madsen, Fredrik Lindgren och Matej Zagar.

Just nu toppar man tabellen tillsammans med toppkonkurrenten Unia Leszno. Lindgren får väl ses som topp 2 av världens hetaste förare just nu. Sen kan en förarform alltid ändras under en säsong på grund av olika saker. Madsen har också visat en ruggigt fin form där han bland annat levererat stort i Best Pairs men även i ligorna. Zagar är en världsförare som ofta levererar oavsett liga eller tävling.

Lite utanför toppförarna har man Miedzinski som är en bra förare i grunden. Är en förare som bör ligga runt 8-10p/match. Det som behövs förbättras är reservplatserna där man kan önska lite mer. Överlag så tycker jag att man har en bra trupp med en fin topp trea samt Miedzinski utanför.

Ska inte hålla på och nämna de andra lagens förare men man kan ju såklart nämna att de också har världsförare på flera positioner men liksom Czestochowa oftast en bra topp trea. Att man ska nå slutspel ser jag som en självklarhet och väl där kan allting hända med en förhoppningsvis bra hemmamatch som avgörande. Tror inte vi kommer få se några 11,00 närmare slutspel. Tror den kommer halveras inför ett slutspel som jag tycker att man ska nå.

This is the stats tab
This is the post tip