bet365 livestreamar matchen.

På Misaki Park Stadium i Kobe i Japan har vi ett hemmamöte för Vissel Kobe i en vänskapsmatch mot giganterna Barcelona från Spanien. Detta är Barcelonas andra av två möten på den asiatiska turnén. Marknaden har spanjorerna som en megafavorit till cirka 1.30 i odds och det råder ingen tvekan om att Barcelona är det bättre laget. Dock är Vissel Kobe taggade till tänder. Vissa spelare har länge sett fram emot denna match och vill visa att de minsann ska kunna prestera mot Barcelona.

I Vissel Kobe hittar vi tre europeiska spelare, som har valt att avsluta Europa fotbollen, men som jag ändå anser inte är tillräckligt gamla för att klassas som dåliga. De presterar fortfarande riktigt bra, även om Japanska J1 League inte håller samma nivå som de stora europeiska ligorna. Det handlar om Andres Iniesta, Lukas Podolski och David Villa. Därutöver finns Sergi Samper, 24 år, på mittfältet (från just Barcelona) och brassen Wellington, 31 år, på topp, samt japanen Kyogo Furuhashi.

Med dessa spelare i spetsen ska Vissel Kobe fortfarande kunna utmana Barcelona och framförallt göra mål på dem. Det är nämligen som så att Vissel Kobe är ett av lagen som gör flest mål i Japan (ligan och cupen inkluderade).

Barcelona har åkt till Asien med 26 spelare totalt, däribland hela 9 spelare från ungdomslaget. Saknas gör spelarna som var med i Copa America och det är inga dåliga namn. Förutom Arthur Melo och Arturo Vidal på mittfältet saknas de offensiva kuggarna i Philippe Coutinho, Luis Suarez och Leo Messi. Dessa är tre starka offensiva avbräck, som märktes av i den första matchen mot Chelsea. Dock slutade matchen 1 - 2, efter att Rakitic reducera i slutminuterna.

I övrigt består Barcelonas trupp av följande spelare:
Marc-Andre ter Stegen, Neto, Inaki Pena, Nelson Semedo, Gerard Pique, Jean-Clair Todibo, Clement Lenglet, Jordi Alba, Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Ronald Araujo, Guillem Jaime, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Rafinha, Carles Alena, Frenkie de Jong, Oriol Busquets, Riqui Puig, Monchu, Alex Collado, Dembele, Malcom, Antoine Griezmann, Hiroki Abe och Carles Perez.

Barcelona är givetvis fullt kapabla med dessa spelare att göra mål på Vissel Kobe. Men i och med att Valverde kommer att byta ut hela startelva i paus och/eller runt minut 60-65 så kommer Vissel Kobe att få sina chanser att göra mål på Barcelona, som inte direkt har visat något strålande försvarsspel i den första matchen mot Chelsea. När lägen väl uppstår så finns det goda ovannämnda alternativ i Vissel Kobe att sätta dit åtminstone ett mål i denna vänskapsmatch.

Slutligen har Barcelona spelarna varit så glada hela veckan för att träffa ikonen Iniesta och jag tvivlar starkt på att det blir något hårt press och närkamper mot honom - så Iniesta kommer i vanlig ordning att få dirigera från mittfältet och då är det alltid farligt. Marknaden erbjuder 1.90 i odds på att vi ska få se båda lagen göra mål. Med tanke på vilket försvarsspel Barcelona har visat upp och hur pass hungriga Vissel Kobe är, samt duktiga på att göra mål, finner jag ett värde i att båda lagen gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip