bet365 & Unibet streamar matchen.

På Vitebsky Central Sport Complex har Vitebsk en tuff uppgift framför sig när det formstarka topplaget Brest kommer på besök. Efter fyra omgångar har båda lagen sju poäng. Trots en stark öppning tippas Vitebsk komma bland de sämre lagen medan Brest är en titelutmanare till BATE Borisov. Marknaden erbjuder cirka 1.70 i odds på en rak bortaseger. Därutöver tror marknaden på ett målsnålt möte - något jag är oenig om. Både Vitebsk och Brest har goda chanser att peta dit varsin boll i matchen.

Vitebsk ska inte på något sätt underskattas, med tanke på vad de har visat upp i inledning. Med två segrar, ett kryss och en förlust borta mot Neman ligger de på en sjätte plats i tabellen. Då ska det också nämnas att deras tre senaste matcher har spelats på bortaplan. Hemma har de alltså bara spelat en match, som slutade 1 - 0 över Gorodeja. I den senaste matchen gjorde hela Vitebsk lag en bra prestation när de spelade 1 - 1 borta mot tabelltrean Slutsk. Vitebsk nätade en gång och hade fler vassa lägen.

Med den formen och det spelet som Vitebsk visade upp senast kan de göra livet surt för Brest. Det blir väldigt svårt att hålla nollan, då Brest har hittat formen i offensiven och kommer från en 3 - 1 seger hemma mot Isloch Minsk. Brest har dessutom gjort mål i sina samtliga fyra matcher. Dock har de också släppt in mål mot alla utom Slutsk. Försvarsspelet har inte alls varit lysande, där de har bjudit på många misstag hittills, så Vitebsk har ett gyllene läge att fortsätta göra mål på sina motståndare.

Då båda lagen har varit framgångsrika i sina offensiv, samtidigt som de har släppt in mål i många av sina ligamatcher, ser jag en stor sannolikhet att det kan smälla från båda sidorna. Det är minst en femtio procent chans för detta. Marknaden är betydligt generösare än så och erbjuder en bra bit över dubbla pengar på att båda lagen gör åtminstone varsitt mål i matchen.

Så det finns ett spelvärde att hämta.

Speltips Vitebsk - Brest:
Båda lagen gör mål - odds 2.43 hos Unibet , Casumo & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Vitebsk:
Artem Skitov, Wanderson, Julio Cesar, Maksim Kalenchuk, Diego Carioca, Anton Matveenko, Evgeni Klopotskiy, Pavel Nazarenko, Artem Gurenko, Artem Soroko & Ion Nicolaescu.

Preliminär startelva Brest:
Sergey Ignatovich, Kiki Gabi, Kirill Pechenin, Denis Laptev, Artem Milevsky, Sergey Kislyak, Oleksandr Noiok, Yevhen Khacheridi, Mikhail Gordejchuk, Roman Yuzepchuk & Pavel Savitskiy.
---

This is the stats tab
This is the post tip