Goda förutsättningar för att få se ett par mål på GelreDome i Arnhem.

Förra kvalomgången:
Viitorul - Vitesse 2-2
Vitesse - Viitorul 3-1

Vitesse har charmat många fotbollsentusiaster på senare år. De förespråkar likt många andra holländska lag en offensiv fotboll som ofta resulterar i en del nätrassel i matcherna.
Förra säsongen gjorde Vitesse 63 mål på 34 omgångar och slutade på en sjätteplats i Eredivisie. En stor bidragande orsak till en fina målproduktionen var Brian Linssen och Tim Matavz, som stod för 33 av lagets mål i ligaspelet.

Förra kvalomgången (Champions League):
PAOK - Basel 2-1
Basel - PAOK 0-3

Basel är inte alls inne i någon rolig period. Förra säsongen bommade de rödblåa ligatiteln i Schweiz och inledningen på den här säsongen har varit allt annat än bra.
I Champions League-kvalet blev schweizarna utklassade med sammanlagt 1-5 mot grekiska PAOK, och i den inhemska liga har gästerna skrapat ihop fyra pinnar efter tre omgångar.

Raoul Petretta, Taulant Xhaka och Zdravko Kuzmanovic ser ut att missa matchen för bortalaget.

Trots dessa förutsättningar, är Basel favoriter i det här dubbelmötet. Helt korrekt!

För att de gulsvarta ska ha chans på avancemang så kommer det förmodligen krävas en seger hemma på GelreDome - således öppen matchbild att vänta? Basel är trots allt det starkare laget i grunden här.
Eftersom jag har svårt att se Basel lägga sig på försvar mot ett lag som Vitesse, borde det kunna bli en ganska öppen och sevärd match!

Över 2,5 mål känns helt okej runt 1.70!

This is the stats tab
This is the post tip