Under torsdagen rullar Europa Conference League vidare med nya gruppspelsmatcher. En av dessa spelas på GelreDome där Tottenham gästar Vitesse och undertecknad har en teori om att denna tillställning bör kunna bli en målrik sådan och väljer att spela över 2,5 mål i matchen till 1.75 hos Nordicbet / Betsson .

Vitesse har på deras fem senaste tävlingsmatcher bara noterats för en förlust och denna kom i deras senaste gruppspelsmatch i denna turnering då de gästades av franska Rennes här i Arnhem. Då gick gästerna och vann med 2-1, vilket innebär att gruppen lever i allra högsta grad med två gruppspelsomgångar genomförda.

Så som tabellen målas upp just nu är Vitesse tabelltrea, en poäng bakom Tottenham som agerar motståndare under torsdagskvällen. Hemmalaget för kvällen har 3-2 i målskillnad efter två framträdanden och i den första gruppspelsrundan tog de full pott genom en 2-0-seger på bortagräs mot Mura 05.

Tottenham, som just nu toppar gruppen, kommer från 3-2-seger i senaste ligamatchen borta mot Newcastle och har med den segern inräknat tre raka vinster där de gått över 2,5 mål i alla tre. Omgången innan tog de emot Aston Villa hemma och då blev det seger med 2-1. Senast Spurs var i farten i Europa-sammanhang hade de också Mura 05 på besök och då vann engelsmännen tämligen enkelt med hela 5-1, vilket resulterade i att de seglade upp på förstaplatsen på lika många poäng som Rennes, men med bättre målskillnad.

Vitesse som är tabelltrea är i poängbehov här för att haka på topp två-duon då Rennes har Mura 05 som sin motståndare. Min teori är att holländarna kommer ge Tottenham en god match och jag tror helt klart att denna match har vad som krävs för att bjuda på mål, mål och åter mål.

SPELTIPS
Över 2,5 mål i matchen till 1.75 hos Nordicbet / Betsson .

1-2, 2-2?
Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip