Nederländerna reser till Vitryssland för en viktig bortamatch på söndagen.
Mitt spel: Bortalaget vinner och håller nollan. Finns i skrivande stund (lördag morgon) till 1.76 på Nordicbet och Betsafe . Hittas under "Resultat + båda lagen gör mål".

Blytung sen vändning för Nederländerna senast. Fick slita rejält mot ett defensivt och vilt kämpande Nordirland, som lyckades göra mål på sin enda målchans på hela matchen i princip. Holländarnas seger var dock rättvis och avslutningen ger nog en bra skjuts in i den här matchen. Särskilt som segern var viktig, då ett poängtapp hade satt laget i ett knepigt utgångsläge inför avslutningen.

Har ju ett mittlås som på pappret ska vara urstarkt, med van Dijk och de Ligt. Kanske släppt in något mål för mycket i kvalet, men släpper inte till särskilt många målchanser i matcherna. Senast gjorde Nordirland som sagt mål på sin enda målchans i stort sett och det var något av en bjudning av försvaret dessutom.

Ställs nu mot iskalla Vitryssland, som har tabellraden 1-1-4 och målskillnaden 3-10 hittills. Poängen har kommit i dubbelmötet mot Estland. Lyckades även peta in en boll borta mot Nordirland. Har annars nollats i 4/6 matcher. Fanns ju med i Sveriges grupp i förra VM-kvalet också, där de nollades i 5/10 matcher. Gjorde visserligen mål i bägge matcherna mot Nederländerna då, men känslan är att Koemans gäng är starkare nu. Sverige gjorde 8-0 på Belarus sett över två matcher, där de uppträdde ruskigt svagt. Truppen innehåller mest spelare från den inhemska ligan. Ingen offensiv spelare har ett särskilt imponerande facit.

Nederländerna måste fortsätta vinna för att säkra EM-platsen, så bör vara fullt motiverade här. Möter ett riktigt svagt Vitryssland och bör ha toppchans att vinna. Matchen mot Nordirland blev onödigt spännande pga en defensiv bjudning, så utgår från att holländarna är extra fokuserade på att inte ge bort något onödigt här.

0-2/3 känns som tänkbara resultat i min bok.

Speltips: Bortalaget vinner och håller nollan. Odds 1.76 hos Nordicbet och Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip