I omgång 4 av den rumänska Liga 1 erbjuder marknaden ett helt öppet möte på Stadionul Anghel Iordanescu där hemmalaget Voluntari tar emot Poli Iasi. Vinnaroddsen är helt jämna och det finns därmed ingen favorit till seger. Det är två förhandstippade mittenlag som möts, där gästerna Poli Iasi är de som har inlett säsongen piggast och försvarat sig mycket väl i öppningen. Voluntari har inte haft marginalerna på sin sida i de senaste matcherna och är svårslagna. Så detta ska inte bli något målkalas.

Voluntari öppnade säsongen med att spela mållöst hemma mot Sepsi, för att sedan förlorade två matcher i rad. Det blev hela 1 - 4 borta mot Botosani och 1 - 2 hemma mot Astra. I den senaste förlusten var det dock ett individuellt misstag från en Voluntari försvarare som friställde Denis Alibec i Astra och i den andra halvleken gjorde Valentin Gheorghe ett snygg mål. I övrigt försvarade sig Voluntari mycket bra och kommer att göra det väldigt svårt för Poli Iasi att fortsätta med sin fina inledningsform.

Det som har gjort att Poli Iasi har inlett säsongen så pass bra är deras försvarsspel. De har släppt in endast ett mål efter tre spelade ligamatcher. Det målet kom i öppningsmatchen, mot en av förhandstippade favoriter och förra säsongen vinnare och ordinarie säsongen och slutspelet, nämligen CFR Cluj. Målet kom på bortaplan i en match som slutade 1 - 1. Sedan dess har Poli Iasi vunnit två matcher. Det blev 1 - 0 vinst hemma mot Astra och 2 - 0 vinst hemma mot Academica Clinceni. Imponerande.

På bortaplan har Poli Iasi det svårare att göra mål, men är fortfarande lika grymma i sin defensiv. Lagen möttes i ligan på Stadionul Anghel Iordanescu den 5:e maj 2019 och då slutade matchen mållöst. Att Voluntari släppte in två mål senast på hemmaplan hör också till ovanligheter eftersom de är mycket bättre än så, på hemmaplan. Så detta ska bara med största sannolikhet bli en målsnål match, med max två gjorda mål. Därmed spelar jag på under 2,5 mål i matchen till 1.76 i odds.

Själva oddset hittas hos Unibet , 888sport och LeoVegas .

---
Preliminär startelva Voluntari:
Bozhidar Mitrev, Ricardinho, Ionut Balaur, Igor Armash, Alexandru Vlad, Mihai Capatina, Nicolas Gorobsov, Cristian Costin, Aissa Laidouni, Ion Gheorghe & Thanasis Papazoglou.

Preliminär startelva Poli Iasi:
Denis Rusu, Adria Gallego, Cosmin Frasinescu, Bradley Diallo, Ionut Pantiru, Nicandro Breeveld, Juan Pablo Passaglia, Platini, Florian Loshaj, Ovidiu Horsia & Adrian Balan.
---

This is the stats tab
This is the post tip