The Cardiff City Stadium är arenan där Wales är på jakt efter nya poäng i EM-kvalet, när Armenien kommer på besök. Wales ligger i toppen och leder grupp D efter en fin start och två bra insatser. Armenien är ute efter sina första poäng, efter att ha förlorat i premiären. Marknaden har Wales som megafavoriter till seger, i det som ändå mycket väl kan bli en tuff drabbning. I stället har jag hittat ett annat intressant speltips i matchen.

VM i Qatar blev en besvikelse för Wales, som bara tog en poäng mot USA och inga alls mot Iran och England. Dock har Wales rest sig och inlett stabilt i EM-kvalet. Ett underläge mot Kroatien på Poljudstadion vändes till en kvittering på övertid - då Nathan Broadhead hittade nätmaskorna. Därefter gjorde Kieffer Moore matchens enda mål då Lettland gästade Wales i andra omgången. På hemmamark är Wales obesegrade i EM-kvalet i tolv raka landskamper - där det har blivit segrar nio gånger.

Förbundskaptenen Oleksandr Petrakov och hans Armenien fick en bra start i EM-kvalet och hjälp av ett självmål hemma på Vazgen Sargsyan Republican Stadium mot Turkiet. Dock släppte Armenien in två mål innan fulltid och inkasserade en förlust. I den andra omgången fick de stå över och spelade i stället en betydelselös vänskapskamp mot Cypern, som slutade oavgjort. Chansen till poäng mot Wales kan bara komma genom ett starkt försvar - något vi kan förvänta oss Armenien försöka sig på.

En målsnål drabbning?

I Wales har Gareth Bale som bekant slutet, precis som Champions League finalisten Henrikh Mkhitaryan för Armenien. I och med dessa avbräck förvinner en hel del anfallskraft hos båda sidorna. Så något målkalas är inte att vänta sig, speciellt med tanke på hur båda nationerna hittills har spelat i EM-kvalet.

Därmed blir det ett lir på att vi får se noll, ett eller två fullträffar totalt i landskampen. Till lite över dubbla degen i odds.

Speltips Wales - Armenien:
Under 2,5 mål - odds 2.04 hos Unibet, 888sport & LeoVegas.
This is the stats tab
This is the post tip