Lördagskvällen ger oss mer VM-kval och på Cardiff City Stadium gästas Wales av Belarus.

Läget i grupp E är att Wales just nu är tabelltrea med elva poäng på sex matcher, vilket är lika många som tvåan Tjeckien, men då har Wales en match mindre genomförd. Toppar gruppen gör Belgien på 16 poäng och dessa nationer kan helt enkelt inte mäta sig med världens kanske bästa lag, men de kan helt klart göra upp om andraplatsen och här har Wales ett bra läge att spela in viktiga poäng i jakten på en VM-plats!

När dessa nationer möttes på Central Stadium i Kazan så vann Wales med 3-2. Då öppnade Bale målskyttet efter fem minuter då han satte en straffspark, därefter gjorde Belarus 1-1, även det på straff och med 30 minuter spelade kom även 2-1 så i Kazan fick vi se tre mål redan före pausvilan.

Riktigt så målrikt kanske det inte blir i Cardiff, men man ska aldrig säga aldrig. I den "galna" matchen i Kazan så var det Bale som gjorde 2-2 målet i den andra halvleken, även det på straff (matchen tredje) och det var samma Bale som på tilläggstid gjorde 3-2-målet för Wales, som också blev det sista.

Fem mål totalt, varav tre av dem kom redan efter första 45 alltså. När gästerna i Cardiff gästade Estland senast de var i farten så föll de med 2-0, men då hade de 0-0 i halvtid i alla fall.
Frågan är om de kan stå emot ett Wales på hemmaplan som vet att tre poäng är av stort värde om de ska vara med i VM så småningom..?

SPELTIPS
Över 1 mål (asian) före halvtid till oddset 1.65 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip