Wales gästas av Belgien i UEFA Nations League under lördagskvällen och här är min spelidé att kliva in på att bortalaget levererar en ny trepoängare!

Wales är i skrivandets stund tabelljumbo i denna Liga A där de huserar tillsammans med Belgien, Polen och Nederländerna. Hemmanationen har hittills under gruppspelet levererat noll poäng på två matcher och detta med en målskillnad på 2-4. inledningsvis föll de med 2-1 mot Polen på bortaplan och nu senast hade de Nederländerna på besök och då blev det förlust med samma siffror. En tung förlust ska nämnas då segermålet gjordes i 94'e matchminuten av Wout Weghorst.

Belgien fick ingen drömstart de heller. Inledningsvis blev det riktigt fiasko då de förlorade match ett med klara 4-1 mot nyss nämnda Nederländerna och det på hemmagräs också. I match två studsade de dock tillbaka fint genom att köra över Polen med 6-1 och där fick fyra olika målskyttar presentera sig. Den som stod för dubbla fullträffar var inhopparen Leandro Trossard som gjorde 3-1 i matchminut 73, sedan kom 4-1 från samme Trossard i 80'e, men det tog inte stopp där då både 5-1 och 6-1 gjordes innan slutsignalen ljöd.

Nu ska Belgien försöka ta en ny trepoängare och detta för att haka på Nederländerna som fått en drömstart. Wales har alltså inte imponerat lika kraftigt och ska också inte ses med någon superchans här, enligt min bedömning.

SPELTIPS
Jag tror på Belgien och att de vinner den här matchen är mitt spel till 1.85 hos bet365 .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip