Wales och England gör upp på tisdagen.
Mitt speltips: Wales att göra under 0,5 mål. England att hålla nollan alltså.

Fyra poäng för England, tre för Iran, två för USA och en för Wales. Walesarna behöver vinna stort här för att gå vidare till slutspel. Frågan är om de ens själva tror på det?

Min känsla runt det här Waleslaget är att de gjort en turnering för mycket utan att på allvar klara av att föryngra. Ramsey och framför allt Bale har burit det här laget i 7-10 år och är fortfarande de som ska göra det. Problemet är bara att skador och ålder tagit ut sin rätt på duon. MLS-Bale är inte vad han varit alls. Ramsey har inte spelat regelbundet på hög nivå på länge.
Att dessa ska göra tredje matchen på en vecka är knappast positivt för prestationen. Att ladda om efter blytunga Iranförlusten blir inte lätt.

Bakom dessa ör klassen vad den är. Championship och bottenlag i PL som bäst. I de första matcherna har Wales skapat väldigt lite. Få avslut, knappt några vassa målchanser. Torftigt anfallsspel. Låg xg.

Tänkbar elva:
Ward; Mepham, Rodon, Davies; Roberts, Allen, Ampadu, Williams; Johnson, Bale, James.

Ställs mot ett England som kan komma att rotera på ett par positioner. Men även om Rashford, Foden, Kyle Walker, Grealish m.fl. skulle få chansen är det fortfarande bra spelare som kommer in. Englands bredd är mycket bra. Kommer från en svag prestation mot USA, framför allt offensivt. Släppte inte till särskilt mycket bakåt dock. Defensivt är England ofta bra. Höll nollan i 5/7 EM-matcher i fjol exempelvis.

Visst, Wales behöver gå framåt och försöka göra mål här. Men jag tycker de är för dåliga bara och tror England har bra chans att hålla nollan.

Speltips: Wales u0,5 mål/England att hålla nollan.

VM-TV: Sandebäck x2 + Oliver Bergman bjuder på en VM-dubbel!
This is the stats tab
This is the post tip