Speltips: Gibraltar asian +3,5 till 1.700 hos bet365 .

Wales mot Gibraltar står på vänskapsmatch-menyn under tisdagen. En match som gör att det bubblar av känslor i kroppen? Absolut inte. Men spelvärde tycker jag det finns!

Att Gibraltar är ett fullständigt bedrövligt landslag behöver vi inte hymla om. Sex raka förluster och inte ett enda gjort mål de senaste fem matcherna. Förlusterna har sett ut som följer:

v Grekland: 0-5
v Malta: 0-1
v Irland: 0-3
v Frankrike: 0-3
v Nederländerna: 0-3

Dessa matcher är dock nästan enbart i EM-kvalet, där endast matchen mot Malta är i en träningsmatch. Skillnaden på en tävlingsmatch och en träningsmatch är för mig rätt betydande, och motståndarna man möter går för det betydligt mycket mer i en tävlingsmatch.
I dessa fem matcher har Gibraltar bara förlorat med fyra mål eller mer en gång, där man har lyckats stå emot mot både Frankrike och Nederländerna som är två av världens bästa landslag.

Viktigare uppgifter väntar för Wales

Hade denna match varit en tävlingsmatch tror jag Wales hade haft större chans att vinna med fler bollar. Eftersom det är en träningsmatch och att det ofta kan bli ganska avslaget tror jag dock inte att vi får se den typen av match.
Wales har även en betydligt viktigare match bara fyra dagar senare i EM-kvalet mot Kroatien som fokus nog kommer ligga betydligt mer på. Inte alls omöjligt med en hel del rotation i den här matchen av den anledningen.

Wales är för mig heller inget lag som är superbra offensivt. Visst är spelare som Aaron Ramsey, Brennan Johnson och David Brooks bra spelare, men det är för mig inte i offensiv riktning som Wales har sina stora styrkor.

Jag väljer, sjukt nog, att lita på Gibraltar och spelar asian +3,5 till 1.700 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip