Nederländerna gästar Wales på onsdagen.
Mitt speltips: Rak seger för Nederländerna. Nordicbet eller Betsson .

För Wales handlar allt i den här samlingen om VM-playoffet mot Ukraina. Av naturliga skäl såklart, den matchen är väldigt mycket mer viktig än någon Nations League-historia. Om någon tvivlar på prioriteringen är det bara att titta på hur laget agerade i Nations League-premiären mot Polen i onsdags. Playoffet mot Ukraina spelades sent på söndagen, vilket innebär att det bara blir två vilodagar för Wales. Vi vet att flera av deras nyckelspelare är skadebenägna och lite till åren komna, så kan inte riktigt se hur de ska kunna ladda om här till en bra prestation. En sån som Bale byttes ut i 81:a minuten. Att han inte spelade hela matchen när det var så mycket på spel säger något om hur sliten han var. Alternativet då är att rotera in reserverna och då är det ett kvalitetstapp. Nu blev det seger och säkert en del firande efteråt - inte busenkelt att ladda om.

Nederländerna imponerade mot Belgien på fredagen och vann då med 4-1. Fått vila sedan dess och har därmed bra förutsättningar att förbereda laget och göra en bra prestation. Bra truppläge med van Dijk, de Jong, Depay, Bergwijn, Dumfries m.fl. Efter ett gäng tuffa år med missade mästerskap är Nederländerna på rätt väg igen är min känsla.

Visst är oddset på Nederländerna rätt pressat. Men jag tycker de ska ha riktigt bra chans att vinna då jag håller dem som ett bättre lag i grunden. Hur Wales ska kunna ladda om och kunna upp i tillräcklig nivå för att störa här kan jag faktiskt inte riktigt se. Därför tycker jag raka tvåan är riktigt bra.

Speltips: Rak seger för Nederländerna.

This is the stats tab
This is the post tip