Wales ställs mot Österrike i playoff-match och detta på Cardiff City Stadium. Gästerna bär favoritskapet, men min idé är att hemmanationen kommer göra allt de kan för avancemang och det bör synas i hörnstatistiken, tror jag!

Wales kliver in i denna playoff-match mot Österrike på hemmagräs då matchen spelas i Cardiff, men de är med det sagt inte förhandsfavoriter. Österrike var här på besök i VM-kval 2017 och då fick vi se en målsnål match som hemmanationen vann med 1-0 och målskytt där blev nuvarande Hearts-spelaren Benjamin Woodburn.

Nu möts nationerna igen, för första gången sedan 2017 alltså och även om Wales vann senast så är det långt ifrån glasklart att de gör det igen. Det lag som går segrande ur denna batalj avancerar till semifinal och där väntar antingen Skottland eller Ukraina (oklart om och när den kvalmatchen kommer genomföras).

Wales kan dock bara fokusera på sitt och det är att ta sig an Österrike. En fördel de har inför avspark är att matchen genomförs i Cardiff och här är det minsann inte lätt att rubba hemmanationen. Min idé är att Wales kommer gå för det och leker vi med tanken att de kan få genomföra en sista del av matchen i underläge, vilket inte alls är omöjligt, så kan det mycket väl rassla till vad gäller hörnstatistik.

SPELTIPS
Wales över 3,5 hörnor spelas till 1.64 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: VM-kval och jackpot på Europatipset!




This is the stats tab
This is the post tip