Sista tåget går för Wales, om de ska lyckas hålla sig kvar i League A i Nations League, när Polen gästar dem på Cardiff City Stadium. Inför den sista omgången ligger Wales sist i tabellen och har 3 poäng upp till Polen - som behöver endast en poäng för att hålla sig kvar. Båda nationerna har förluster i ryggen. Dock är det en klar fördel till Wales, som får spela på hemmaplan.

Att bara ta en poäng efter fem omgångar vittnar om att Wales har lite att göra i den högsta divisionen i Nations League. Den poängen kom mot stormakten Belgien, i ett möte som slutade 1 - 1. I veckan blev det dock en förlust mot samma motstånd. Efter att ha hamnat under med 0 - 2 reducerade Keiffer Moore för Wales - som inte kom längre än så. Wales har varit framgångsrika i den sista tredjedelen och nätat i samtliga omgångar. Mål bör de också göra på Polen, som sliter hårt i defensiven.

Polen, som har en sämre målskillnad än Wales, behöver se till att undvika ett nederlag, för att inte nedgraderas till League B. Efter segern över Wales med 2 - 1 har Polen tagit en poäng på fyra möten mot Nederländerna och Belgien. Under den tiden har polackerna släppt in 11 mål. Två av dessa kom i veckan då Nederländerna gästade dem. Det kunde och borde ha blivit fler. På topp finns Robert Lewandowski, som har öst in mål i FC Barcelona. Dock har det bara blivit en fullträff för Polen i Nations League.

Wales har en historik av att steppa upp och resa sig vid viktiga sammanhang, speciellt på hemmaplan. Då självförtroendet är bra ska de ses som favoriter. Därmed lägger jag ett spel på en seger till Wales på asiatisk handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid kryss i mötet. Det blir en förlust vid en bortaseger till Polen och vinst vid en rak hemmaseger i sista landskampen.

Speltips Wales - Polen:
1 asian 0 (samma som Wales draw no bet) - odds 1.87 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Wales:
Wayne Hennessey, Ben Cabango, Joe Rodon, Rhys Norrington-Davies, Connor Roberts, Joe Morrell, Matt Smith, Neco Williams, Daniel James, Brennan Johnson & Kieffer Moore.

Preliminär startelva - Polen:
Wojciech Szczesny, Jan Bednarek, Kamil Glik, Jakub Kiwior, Przemyslaw Frankowski, Grzegorz Krychowiak, Karol Linetty, Nicola Zalewski, Sebastian Szymanski, Piotr Zielinski & Robert Lewandowski.
---

This is the stats tab
This is the post tip