Ö2,5 mål mellan Wales och Serbien.

En tidig nyckelmatch här. Serbien har haft två hemmamatcher mot toppkonkurrenter (Irland och Österrike), vilket gett fyra pinnar. Planenlig seger mot Moldavien däremellan, vilket gör att man står på sju pinnar. Wales kryssade oväntat hemma mot Georgien, vilket kan visa sig vara två väldigt tunga förlorade poäng.

Tabellen är ett getingbo med fyra lag som har chans på förstaplatsen. Med andra ord borde vi få två lag som går rejält för segern här. För framför allt Wales är det bara seger som gäller här.

1 Serbien 3 2 1 0 8-4 7
2 Irland 3 2 1 0 6-3 7
3 Wales 3 1 2 0 7-3 5
4 Österrike 3 1 1 1 6-6 4
5 Georgien 3 0 1 2 2-4 1
6 Moldavien 3 0 0 3 1-10 0

Såg Serbien mot Österrike och det var underhållande. Ett rätt svagt försvarsspel men ett vasst anfallsspel. 3-2-seger där. 2-2 i VM-kvalpremiären mot Irland. Indikationer om att försvarsspelet inte riktigt håller. Framåt har man ett par vassa spelare med Tadic (en personlig favorit) i spetsen.

Tänkbart lag:

Stojkovic,
Mitrovic, Ivanovic, Nastasic,
Rukavina, Milvojevic, Matic, Kolarov
Tadic, Mitrovic, Kostic

Wales får klara sig utan Ben Davies och får möblera om lite i backlinjen. Inget som borde påverka supermycket. I övrigt är det bekanta namn som Washley Williams, Joe Allen, Ramsey och Bale.

Tänkbart lag:

Hennessey,
Chester, Williams, Dummett,
Gunter, Ledley, Allen, Taylor
Ramsey,
Vokes, Bale

Serbien verkar äntligen ha fått viss ordning på laget under Slavoljub Muslin. Finns stor potential i laget, men har underpresterat en lämgre tid. Försvarsspelet har dock inte varit på plats hittills och mot Österrike släppte man till en hel del chanser. Bör få svårt att hålla tätt mot Wales som har en bra offensiv med Bale i spetsen.

Wales måste vinna den här. Efter den här matchen väntar bortamatcher mot Irland och Serbien innan man tar emot Österrike - ett tufft schema. Vill såklart till VM och då ska hemmamatcherna vinnas. Eftersom två poäng tappades mot Georgien har man inte råd att förlora fler här.

Kryss är väl ett okej resultat för Serbien, men tror inte de kommer köra bussparkering här. Försvarsspelet harr som sagt inte imponerat supermycket och har svårt att se laget klara en klassisk supertät bortadefensiv i 90 minuter. Ser snarare framför mig en rätt så öppen match med en hel del offensiva intentioner från båda håll. Ett mål åt något håll borde öppna upp saker och ting rejält.

Kan se båda lagen göra mål och med tanke på tabelläget bör åtminstone Wales fortsätta ösa vid eventuellt 1-1-läge.

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip