Wales har fortfarande chans att säkra en direktplats till EM, men då krävs seger mot Turkiet. Här är mitt speltips.

Senaste möten
Turkiet - Wales 2-0

EM-KVAL GRUPP D
1. Turkiet 7 5 1 1 13:6 7 16
3. Wales 7 3 2 2 9:9 0 11

Wales hemma
3 2 0 1 5:5 0 6

Formen
O, V, V, V, O

Senaste match
Armenien - Wales 1-1

Turkiet borta
3 3 0 0 6:3 3 9

Formen
O, F, V, V, V

Senaste match
Tyskland - Turkiet 2-3 (träningsmatch)

All in som gäller

Wales brände sin chans att få momentum kring direktplatsen till EM och nu är det måsteseger som gäller mot redan klara Turkiet - samt hoppas på tur med andra resultat.
Wales har visat att man håller fin klass genom att slå Kroatien hemma. Men krysset borta mot Armenien nu senast försämrade chanserna drastiskt. Kroatien är två poäng före Wales och möter Armenien på hemmaplan. Så det ska mycket till känns det som. Wales ligger bra till för en playoffplats dock så i värsta fall blir det väl så, med tanke på att man även har fina rankingpoäng genom Nations League.
Hur som helst tror jag att Wales tar uppgiften på allvar och i värsta fall ser det som en chans att slipa formen inför playoff. Att man vill göra det man kan för att glädja fansen här.
Aaron Ramsey saknas återigen och Mepham är avstängd. Turkiet slog Tyskland i en träningsmatch inför den här matchen och imponerade på så sätt. Samtidigt var det en betydelselös match. Turkiet har varit fina i kvalet och vill säkert avsluta på topp också. Man har gått rent på bortaplan och slog dvs även Kroatien borta. Jag tror vi får se mål i båda kassarna.

SPELTIPS
Båda lagen gör mål till 1.75 hos Expekt (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandal på twitter
This is the stats tab
This is the post tip