Ungern gästar Wales i vad som är en direkt match om andraplatsen i gruppen.
Mitt speltips: Rak seger för Wales. Spelas hos LeoVegas eller Unibet .

Enkla förutsättningar för Wales: De måste vinna för att kvalificera sig till EM via det här gruppspelet. Giggs gäng fick en rätt bekväm resa mot Azerbajdzjan senast (2-0) och ska nu säkra EM-platsen hemma i Cardiff är det tänkt.

Tabellen ser ut så här inför sista matchen:
1 Kroatien 8 5 2 1 17-7 17
2 Ungern 7 4 0 3 8-9 12
3 Wales 7 3 2 2 8-6 11
4 Slovakien 7 3 1 3 11-11 10
5 Azerbajdzjan 7 0 1 6 5-16 1

Efter en svag kvalstart med två förluster första tre matcherna har Wales nu fyra raka utan förlust. Har bland annat kryssat mot Kroatien och borta mot Slovakien, vilket är starka resultat. Med i truppen här är Gareth Bale, som erkänt att han trivs klart bättre i landslaget än klubblaget Real Madrid, som läget är nu. Senast fick även Ramsey hoppa in. Finns dessutom helt okej namn som Harry Wilson och Daniel James.
I den här matchen kan Giggs äntligen starta med både Ramsey och Bale.

Ungern har tagit hemmaskalper mot Kroatien och Wales samt dubbla segrar mot Azerbajdzjan. På bortaplan har det blivit klara förluster mot Kroatien och Slovakien - och det är ju så med Ungern (som så många andra nationer i det klasskiktet) att de är betydligt starkare hemma än borta. Har väl ett par okej spelare men det är fortfarande veteraner som Dzsudzsák och Szalai som spelar viktiga nyckelroller. Tycker Wales har fler och vassare matchvinnare än vad ungrarna har.

Med hemmaplansfördel och ett par världsspelare som ofta höjer sig i landslaget (Bale, Ramsey) tror jag Wales har vad som krävs för att vinna en tajt match. Sett Ungern ett par matcher och är inte övertygad om deras storhet. Känslan är också att Wales haft en bättre trend i den senare delen av kvalspelet medan det varit tvärtom för Ungern.
Ungern saknar tre nycklar i backlinjen; mittbackarna Willi Orbán (7/2) och Tamás Kádár (4/0) är skadade medan ytterbacken Mihály Korhut (5/1) är avstängd. Även duon Laszlo Kleinheisler (5/0) och Zsolt Kalmar (2/0) saknas.

Hemmaseger.
Spelet rekades först till 1.85, men har sänkt och är nu nere på runt 1.70 i odds hos LeoVegas Unibet och 888sport .

Troliga startelvor.
Wales (4-1-4-1): Hennessey; C. Roberts, Mepham, Lockyer, B. Davies; Ampadu; Bale, Ramsey, Allen, Wilson; Moore.
Ungern (4-2-3-1): Gulacsi; Lovrencsics, Barath, Attila Szalai, Z. Nagy; Kovacs, A. Nagy; Dzsudzsak, Szoboszlai, Varga; Adam Szalai

This is the stats tab
This is the post tip