Warriors på hemmaplan i match 3.

Det var en remarkabelt usel outing av Splash Brothers (Curry/Thompson) i match nr 2 mot Grizzlies. Även stekhete Poole var genant svag. Detta till trots var Warriors med i matchen och fick bara stryk med fem poäng. Grizzlies storstjärna Ja Morant satte 47 (!) poäng. Det. Kommer. Inte. Upprepas. I. Afton.

Jag kommer spela Warriors och vinst med minst 5 poäng i afton på hemmaplan. Här är alltid Warriors extremt svårslagna. Publiken bär fram dem och får Curry korn; då kommer det gå fort. Vi får oddset 1,70 hos Pinnacle och jag tycker det är helgens godbit!

Värt att notera:

1. Det som skedde i match nr 2 var att Grizzlies valde att spela fysiskt hårt. Dessvärre i överkant. Brooks fouls på Warriors Payton var pinsam. Det ledde tyvärr till att Payton åkte på en fraktur i armbågen. Den typen av spel hör inte hemma i NBA och Warriors kommer visa Grizzlies det i afton.

2. Warriors sköt extremt låga 18,4% från 3-poängslinjen. Curry satte 3/11. Thompson satte 2/12 och Poole 1/6. Ja, ni läste rätt. 18,4%. Addera därtill hela 18 turnovers. Hallå! Vi pratar Warriors. Det kan bara ske en gång på 30 spelade matcher att laget är så uselt. Om vi då berättar att de bara fick stryk med 5 pinnar, då förstår ni själva att det finns bara en väg framåt och det är en Warriors-vinst på hemmaplan i natt.

3. Warriors är 31-10 på hemmaplan i år. 31 vinster! Näst bäst i NBA. Bara Suns med 32 vinster som var bättre.

4. Warriors coach Kerr har sedan match 2 fokuserat på att förstärka mentaliteten hos sina gubbar och det börjar ge effekt. Kerr är en players coach. Omtyckt i alla läger och får folk att lyssna på honom. En grymt bra egenskap.

5. Grizzlies fick Warriors precis dit de ville senast. Det fysiska spelet tog över. Kan de täcka upp i afton? Jag tvivlar.

Jag har sett ruggigt många matcher med Warriors i år och de är i mitt tycke en nivå upp, även om Morant är ett fysiskt underverk. Jag tror Warriors defense stoppar honom tufft i afton. Jag spelar Warriors -5 till oddset 1,70 hos Pinnacle .

RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip