Tränarbyte genomfört i Watford samtidigt som Arsenal behöver tre poäng efter två raka utan.

Förra säsongen
Watford - Arsenal 0-1
Arsenal - Watford 2-0

Säsongsstarten

Watford - Brighton 0-3
Everton - Watford 1-0
Watford - West Ham 1-3
Newcastle - Watford 1-1

Newcastle - Arsenal - 0-1
Arsenal - Burnley 2-1
Liverpool - Arsenal 3-1
Arsenal - Tottenham 2-2

Javi Garcia är väck från Watford efter fyra raka utan seger. In kommer förre tränaren Quique Sanchez Flores, en tränare som spelade 4-4-2 sist han var i klubben. Intressant att se hur man ställer upp samtidigt som det är lite svårare för Arsenal att scouta. Watford fick sin första poäng senast (1-1 mot Newcastle borta) men innan dess tre raka torsk. Och det var inte mot klubbar som ska vara omöjliga att ta poäng mot heller. Till söndagens match saknas Deeney och Cathcart medan Capoue testas sent.

På Vicarage Road har man förlorat 6/7 senaste mot Arsenal så ska vi gå på traditionens makt är tvåan ett bra spel.

Och jag tycker att det är det när man väger in andra saker också. Arsenal öppnade ligan bra med segrar mot Newcastle och Burnley följt av torsk på Anfield och kryss i derbyt mot Tottenham. Det är ett klart godkänt facit tycker jag så här långt. Men det här är typen av matcher som Arsenal ska vinna om man vill slåss om ädla valörer i år. Lacazette (två mål) är skadad så det blir högst troligt Aubameyang (tre mål) som startar längst där framme. Jag tycker Arsenal har en bättre trupp och gryende form så det ska inte spela någon större roll att Watford bytt till nygammal tränare. Spelar gästerna med en lite lägre insats, då tränarbyten ibland kan ge oväntad effekt, men andra gånger inte.

Preliminära elvor (Whoscored)

Watford (4-4-2) Foster - Janmaat, Dawson, Kabasele, Holebas - Sarr, Doucoure, Capoue, Hughes - Deulofeu, Gray

Saknar: Deeney, Cathcart. Osäker: Capoue

Arsenal (4-2-3-1) Leno - Maitland-Niles, Sokratis, Luiz, Kolasinac - Guendouzi, Xhaka - Pepe, Ceballos, Nelson - Augameyang

Saknar: Bellerin, Mavrapanos, Tierney, Lacazette

SPELTIPS
Jag spelar Arsenal till 2.04 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip