Londonderby i sena lördagsmatchen när Chelsea gästar Warford.
Mitt speltips: Chelsea asian -1. Spelet innebär pengarna tillbaka om det blir uddamålsseger. Fullvinst om det blir seger med 2+ mål. Förlust blir det om Watford nyper en poäng.

Segerlösa Watford går tungt. Har inte fått ett lyft med nye tränaren. Framför allt svårt att göra mål och då har de haft ett par mycket tacksamma hemmauppgifter. Saknar sin ledare Troy Deeney. Mycket svag insats mot Bournemouth senast.

4 Chelsea 10 6 2 2 23-16 20
20 Watford 10 0 5 5 5-21 5

Chelsea går däremot bra. Tycker laget är klar "trea" i ligan kvalitetsmässigt just nu. Positiv stämning i klubben med Lampard och många unga spelare som levererar. I förra veckans ligamatch lossnade det även för Pulisic. Förlorade i veckan i ligacupen mot Man United, men roterade kraftigt där. Gör dessutom inte särskilt mycket att åka ur den turneringen, kan nästan vara bra med ett litet wake up-call efter en period med sju raka segrar. Räknar med en riktig "på tå"-insats här.

Skiljer en klass mellan de här lagen. Tycker Watford sett risiga och kalla ut i många matcher. Så sent som förra veckan mosade Chelsea Burnley i en erkänt knepig bortamatch och tycker de ska ha bra chans att vinna även här.

1-3?

Speltips: Chelsea med asian handicap -1 - odds 2.16 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip