Solskjaers Man United reser till Watford på söndagen.
Mitt speltips: Båda lagen gör mål i matchen. Finns till bra odds hos Betsafe , Betsson eller Nordicbet .

Båda lagen har gjort mål i 12 av 17 Unitedmatcher hittills.
För Watfords del har båda lagen nätat i 6 av 17.

Man United har svårt att hålla nollan. Släpper inte till så många målchanser men är stundtals darriga defensivt och De Gea är inte lika bra nu som under tidigare säsonger. Watford har visserligen gjort klart minst mål i ligan men känns lite på gång ändå. Var rätt så bra mot Liverpool förra helgen och förtjänade innan dess mer än den enda poäng de fick mot Crystal Palace. Har fått tillbaka viktige Deeney, vilket är ett stort plus. Har en xG-summa som är betydligt högre än det faktiska utfallet - så det borde börja lossna snart.

Framåt är Man U vassa just nu tycker jag. Rashford och Martial är en mycket skarp duo som framför allt är bra när de får ytor att ställa om på. På hemmaplan räknar jag med att Watford ändå kommer ha en del ambitioner med sitt egna spel, vilket borde öppna upp för Man U. Watford har ett par 0-0-matcher den här säsongen men har generellt haft väldigt svårt att hålla nollan. Ligger i botten vad gäller xGa och det är rimligt att de är ett av lagen som släpper in flest mål. Är inte särskilt imponerad av hur lagets defensiv sett ut - oavsett vem som tränar laget.

Watford måste börja ta poäng snart och United är i konstant poängbehov. Tror det här blir en rätt underhållande match mellan två lag som "går" för det. Tycker båda lagen ska ha bra chans att näta.

2-1 åt något håll?

This is the stats tab
This is the post tip