Watford tar emot Manchester United hemma på Vicarage Road.

Det är ett Watford som vi hittar längst ned i tabellen. De har vunnit en match under hela säsongen och står på nio poäng. Knappt halva säsongen spelad men det är nästan så att tåget börja rulla ifrån Watford. Southampton vann igår och det skiljer nu nio poäng upp till säker mark. Kommer krävas en riktigt stark andra del av säsongen om Watford ska klara sig kvar.

Manchester United vann toppmatcherna mot Tottenham och Man City. Men de har ett stort problem som Solskjaer måste förbättra - att vinna matcher mot sämre lag. De har svårt att spela anfallsspel när de möter ett lag som backar hem. De kreativa spelarna är för få för att hitta målchanserna som exempelvis Liverpool gör. 2-2 hemma mot Aston Villa och nu senast 1-1 hemma mot Everton är fyra poäng som kan bli avgörande när säsongen summeras.

Watford kommer säkerligen att inleda med att sätta försvarsspelet. I det läget de är i så vill man inte åka på ett tidigt baklängesmål, men sen finns det i huvudet att det behöver bli segrar. En poäng är okej, men i dagsläget så behövs det plocka några treor om de ska ha chansen. Detsamma gäller för bortalaget, en poäng räcker inte långt i kampen om CL-platserna. Det behöver bli en vinst mot den här typen av motstånd och det är Solskjaer väl medveten om.

Jag spelar över 23,5 skott @1.75 hos Unibet eller LeoVegas med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip