Watford tar emot Manchester City på hemmagräs under lördagskvällen och att detta blir ett målkalas känns klockrent!

Watford tog tidigare i veckan emot serieledande Chelsea på hemmagräs och då gav dem motståndarna en bra match. Chelsea vann till slut med 2-1, men Watford var inte ofarliga. Med den förlusten inräknad har hemmalaget nu förlorat fyra av deras fem senaste ligamatcher och de tre senaste har det dessutom målats rätt så friskt i.

Innan förlusten mot Chelsea så blev det förlust med hockeyresultatet 4-2 mot Leicester på bortaplan och omgången innan det slog de självaste Manchester United med 4-1 på här på hemmaplan.

Man City kommer närmast från en 2-1-seger på bortaplan mot Aston Villa och har nu sex raka trepoängare i bagaget. Innan Villa-seger slogs West Ham med samma siffror på hemmagräs och innan det var det franska PSG som slogs, även då med slutresultatet 2-1.

Ser vi till hur det brukar se ut när dessa lag möts så är det målkalas som garanti nästintill.
City har på de två senaste 12-0 på Watford och detta efter en 8-0-seger på hemmagräs som följdes upp med 4-0 på bortaplan.

City jagar fortfarande Chelsea i toppen och har de en bra dag på jobbet där offensiven producerar så kan de lösa ett nytt målkalas mot ett på pappret överkomligt motstånd.

SPELTIPS
Över 3 mål (asian) till 1.69 hos Bethard .

1-3.
Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip