Man United att få minst sex hörnor på Vicarage Road mot Watford spelas.

Marco Silva har fått ihop det här laget på ett väldigt bra sätt. Finns bra kvalité i spelarmaterialet och man har än så länge fått ut i stort sett max av truppen. Ligger på en åttondeplats med bara två poäng upp till Liverpool som placeras på en sjätteplats. Kommer från två segrar med en målskillnad på 5-0. Självförtroendet är i toppen för de gulröda och att möta United på hemmaplan en sen kväll i november tror jag taggar till hemmaspelarna lite extra.

Man United tog en ny vinst i lördags mot Brighton. Men det var inte mycket som stämde för Mourinhos lag. Spelar inte alls med samma fart och fantasi som man inledde säsongen med. Betydelsen av Pogba är ofantlig. När nu Mkhitaryan är satt på bänken blir Pogba själv på innermittfältet som kan stå för det kreativa och det lilla extra. Zlatan sägs kunna få starta den här matchen. Om han isåfall väljer att vila Lukaku eller om han spelar med två centrala anfallare återstår att se. Det vi kan konstatera är att United kommer inte få det lätt i den här matchen. Man kommer få kriga i 90 minuter för att med sig vinsten hem till Manchester.

United har förvånansvärt fått mer hörnor på bortaplan än hemmaplan. Blir lite mer alerta från första början på bortaplan samt att man nästan aldrig avgör en match i första halvlek och sen bara spelar av den som man gör i vissa fall på hemmaplan.

Jag spelar United över 5,5 hörnor @1.88 hos Unibet med 4u.

Watford:
Gomes; Mariappa, Kabasele, Prodl; Feminia, Hughes, Doucoure, Cleverley, Zeegelaar; Richarlison, Gray

Manchester United:
De Gea; Valencia, Smalling, Rojo, Young; Matic, Herrera, Fellaini; Mkhitaryan, Rashford, Lukaku

This is the stats tab
This is the post tip