Premier League är tillbaka efter landslagsuppehåll och det välkomnas med öppna armar. Kvällsmatchen får vi från Vicarage Road där Watford tar sig an Manchester United.

Ett Watford som har börjar säsongen på ett lysande sätt. Fyra segrar på lika många matcher gör att man är delar ledningen med Liverpool och Chelsea. Det finns mycket kvalité i det laget och det fick Spurs ta del av i förra omgången när laget var där och förlorade - trots att Tottenham tog ledningen med 1-0.

Visst ser det lite bättre ut för Mourinhos lag nu. Även om nu inte Burnley är något topplag så var det en stabil seger som borde sett större ut på resultattavlan. Flertalet bra chanser som missades - återigen. För några veckor sedan så föll man tungt mot Spurs med 3-0 på Old Trafford. Resultatet i sig var en katastrof men sett till matchen (främst första halvlek) så gör United en riktigt bra match. Men just att sätta målchansen när den ges är något som laget måste bli bättre på.

När United mötte Spurs så hade laget 23 skott och senast mot Burnley fick man iväg 21 skott. Det ser allt bättre ut och man kommer till betydligt fler chanser än vad man gjort tidigare. Med det sagt så känns den här linan aningen för låg - trots att det är bortaplan.

Jag spelar Man United över 12,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip