Nedflyttningshotade Watford tar emot 13 placerade Newcastle i en viktig match för hemmalaget.
Mitt speltips: Rak hemma seger till 1.85 gånger pengarna på Casumo , Unibet & LeoVegas .

Hemmalaget Watford ligger risigt till inför slutomgångarna av Premier League och har endast tre poäng ner till nedflyttning. Senast tog man en sjukt viktig vinst med 2-1 mot jumbon Norwich efter ett magiskt mål av Danny Welbeck. Hemmalaget har visserligen spelat dåligt sedan omstarten och endast tagit fyra poäng på fem matcher, men jag tycker att laget underpresterar oerhört. Laget har spelare i laget som besitter bra individuella kvalitéer, exemplevis Sarr, Welbeck, Pereyra och Doucoure. Så i mitt tycke ska laget inte befinna sig där de gör i tabellen.

Newcastle åkte på en tuff smäll senast mot City med 5-0, innan dess har man dock lyckats bra sedan omstarten och tagit åtta poäng på fem matcher vilket gjort att man på riktigt dragit sig ifrån bottenstriden med marginal, hela 15 poäng. Lagets stora stjärna har helt klart varit Saint-Maximin som varit sjukt bra sedan omstarten, han är dock osäker till matchen mot Watford och kommer testas sent.

Matchen, Jag tror att det kommer två lag med två helt olika inställningar till matchen, där Watford verkligen behöver dessa tre poäng medans Newcastle inte har något att spela för. Detta tror jag kommer synas och sätta en prägel på matchen. Watford kommer vara stärkta av att äntligen tagit tre poäng senast och kommer med mer självförtroende och med det på spelare som Sarr och Welbeck kan det hota mycket offensivt. Tror som sagt på ett mer hungrigt, motiverat och formstarkare hemmalag och väljer därför att spela på en rak hemma seger hos Casumo mm.

This is the stats tab
This is the post tip