Fredagskvällen bjuder på bottenmöte från Premier League och detta på Vicarage Road där Norwich gästar Watford.

Watford kommer som 17'e lag i Premier League och noteras för 14 pinnar på 19 matcher. Just nu är de en ynka poäng före Norwich som jagar från nedflyttningsplats, men då har Watford också två matcher färre genomförda. För hemmalaget är det en målskillnad på 23-27 så här långt och ser vi till deras åtta senaste i ligan så har endast två av dessa gått under 2,5 mål.

Norwich är som ni då förstår just nu på en 18'e plats i ligan. För deras del är det 13 poäng inspelade på 21 ligamatcher och vad gäller målskillnaden för bortalaget är den 10-45. Som just bortalag har Norwich levererat fem poäng av 30 möjliga och på resande fot har de en målskillnad på 3-25. Förra helgen tog de dock full pott då Everton besegrades på hemmagräs med 2-1 och kanske gav den trepoängaren gästerna en skjuts i rätt riktning?

Min teori inför avspark på Vicarage Road är att vi får se två desperata lag jaga tre poäng. Senast lagen möttes, då agerade Norwich hemmalag och då vann Watford med 3-1. Nu är det dags igen och jag tror att det blir över 2,5 mål även denna gång.

SPELTIPS
Över 2,5 mål till 1.95 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

TV: Formstarke Ulriks drag på Stryktipset!




This is the stats tab
This is the post tip