Dags för två lag på den nedre halvan av Premier League tabellen att göra upp om tre viktiga poäng. Watford tar alltså emot Southampton i den 32:a omgången av serien. Skillnaden mellan lagen poängmässigt är dock hyfsat stor då Watford står på endast 28 poäng medans Southampton står på 37.

Watford kommer till matchen efter en tuff förlust borta mot Burnley med 1-0, innan dess har man hunnit spela en match sedan "omstarten" då mötte man topplaget Leicester där man klarade med att ta hem en poäng på hemmaplan. Laget ligger på en 16:e plats i tabellen med endast en poäng ner till de tre närmaste lagen under sig. Så man kan minst säga att laget måste börja ta poäng för att spela fotboll i högsta ligan även nästa säsong.

Southampton kommer till matchen efter en förlust med 2-0 hemma senast mot Arsenal, en match jag personligen tycker man såg väldigt ofarliga ut. Matchen innan dess dock körde man över jumbon Norwich med 3-0. Laget ligger på en 14:e plats två placeringar före Watford men dock med hela 9 poäng.

Watford kommer till matchen och är i oerhört stort behov av en vinst, laget har en del skickliga spelare som behöver komma upp i nivån de kan ligga på för att laget ska klara kontraktet till nästa säsong. Southampton ligger ganska säkert på sin fjortonde plats och såg väldigt bleka ut senast mot ett oerhört formsvagt Arsenal. Jag tror att ett Watford som känner sig tvingat att vinna för att kunna andas ut lite i bottenstriden tar tag i denna matchen, man behöver som sagt tre poäng och jag tror att Watford är det betydligt mer motiverade laget. Mitt speltips blir att jag spelar på att Watford vinner matchen med en hake att om laget spelar lika pengar tillbaka. Watford asiatisk handikapp +0 vilket innebär vinst vid Watford vinst, pengar tillbaka vid oavgjord och förlust vid Watford förlust, detta spelar jag till 1.71 gånger pengarna på Unibet .

Mitt speltips: 1 asian hcp 0 till oddset 1.71 på Casumo , Unibet & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip