Tar x2, eller asian +0,5 på Swansea borta mot Watford. Tycker 2.30 är lite högt faktiskt.

Visst. Swansea har gått väldigt svagt och truppen känns inte särskilt stark. De har åkt på ett par rejäla smällar på slutet. Nu har de dock fått in en ny manager i form av portugisen Carlos Carvalhal och sånt brukar kunna ge effekt på kort sikt. Spelschemat på slutet har varit väldigt tufft: Chelsea, Man City, Liverpool, ett pånyttfött Liverpool m.m. En förklaring till att resultatraden ser extra svag ut. Tycker vissa prestationer varit okej och om man ska gå på xG-faktorn borde laget skrapat ihop fler poäng än de ynka 13 man står på.

Ställs nu mot Watford, som också gått väldigt tungt på slutet. 1-1-5 på senaste 7 matcherna för deras del. Segern i den raden kom nu senast, hemma mot Leicester, men visst var det en aning tur inblandat där? Kan säkert ge en boost, men frånvarolistan ser fortsatt tung ut: Kiko Fermenia, Troy Deeney, Chalobah, Cathcart är out och dessutom har man ett par frågetecken.

Efter en bra inledning har Watfords form sviktat och nu tycker jag de målas upp som alldeles för stora favoriter. För ett desperat Swansea blir kommande matcher lite av sista chansen - de måste sälja sig riktigt dyrt. Och Swanseas problem har varit målskyttet - ett försvarsvirrigt Watford, som inte hållit nollan på sju matcher, kan passa bra.

Nej, här tror jag Swansea mycket väl kan gneta till sig något.



This is the stats tab
This is the post tip