Londonderby i tidiga PL-matchen på lördagen, Watford-Tottenham.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
1.83 hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard .

Mourinho-Spurs klarar inte av att hålla nollan. Trodde att de skulle lyckas med den bedriften mot ett Championship-lag i FA-cupen i veckan. Men trots att Middlesbrough saknade sin bäste forward lyckades de reducera till 2-1 i slutskedet. Spurs har nu hållit nollan i blott en av de femton senaste matcherna (alla tävlingar). Haft över 2,5 mål i 15 av 22 PL-matcher den här säsongen.

Ställs nu mot ett pånyttfött Watford, som lyft med Pearson vid rodret. Att Deeney kommit tillbaka i gammalt gott slag har också hjälpt. Förfogar nu över en vass offensiv med nämde Deeney, Deulofeu, tunge Doucoure och en allt bättre Sarr. Finns även alternativ som Pereyra att tillgå. Har 11-2 i målskillnad och 4-1-0 på senaste fem matcherna. Öst in en hel del mål och är ett av de mer formstarka lagen i ligan. Så borde definitivt kunna göra mål här. Redan gjort fem mål på tre hemmamatcher mot Chelsea, Arsenal och Man Utd.

Tottenham är pressade. Ligaresultaten har inte varit bra senaste veckorna, även om prestationen senast mot Liverpool var helt okej. Måste börja vinna nu. Kane är såklart fortfarande skadad och nu verkar det som att Eriksen (äntligen) spelat sin sista match för klubben. Att dansken lämnar tror jag är positivt, då det öppnar upp för en mer framträdande roll för Lo Celso - som jag tycker sett bättre ut senaste tiden. Eriksen har inte varit bra det senaste året ändå - tydligt att tankarna varit på annat håll.

Watfords försvar ger jag inte så mycket för. Ligger i botten vad gäller xg allowed och har släppt in många mål också. För mig känns det klart troligt att bägge lagen nätar här och jag tror inte det stannar på 0-0.

2-1 till något lag?

Speltips: Över 2,5 mål i matchen - 1.83 hos SpeedyBet , FastBet eller Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip