Omgång 23 sparkas igång på Vicarage Road där hemmalaget Watford tar emot Tottenham.

Det är ett Watford som har fått farten och lämnat sin jumboplats och tagit steget upp till säker mark. Troy Deeney har kommit tillbaka efter sin skada och blivit den ledaren på planen som han är för Watford. De är ett bra lag och när Nigel Pearson kom som tränare verkar laget också ha förstått hur bra de faktiskt är.

Tottenham imponerar inte med Mourinho. Det känns hackigt i anfallsspelet och det är för få löpningar som hotar motståndarens backlinje. Kane är fortsatt skadad och de får klara sig utan sin viktigaste spelare. Har en seger på de fem senaste matcher i ligan och den kom något turligt hemma mot Brighton. Watford kommer med stort självförtroende så Spurs kommer få det svettigt i eftermiddag.

Jag har hittat två spel till matchen:
Tottenham under 15,5 frisparkar och Watford över 4,5 skott på mål.

För att vara Premier League är det en väldigt hög lina och även om Watford drar på sig många frisparkar så har linan hoppat upp ett kliv för mycket, enligt mig. När det gäller Watfords skott så har den linan också skjutit i höjden vilket jag har svårt att se varför. Watford är ett bra lag och på hemmaplan kommer de få sina chansen. De har en 12,5-lina på antal skott, nästan lika hög skottlina som Spurs. Att de får iväg fem av skotten på mål till oddset 3.25 är taget.

Jag spelar Tottenham under 15,5 frisparkar 1.72 med 3u.
Watford över 4,5 skott på mål 3.25 med 3u.
Båda spelen finns hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip