2022 sparkar igång med Premier League och på Vicarage Road får vi se Watford ta emot Tottenham i en match jag tror kan bli målrik.

Hemmalaget Watford är involverade i bottenstriden. Hittills har de spelat in 13 poäng på 17 matcher och noteras för en resultatrad på fyra segrar, en oavgjord och tolv förluster med en målskillnad på 22-35.
Senast Watford var i farten så gästades de av West Ham på hemmagräs och då blev det bortaseger med 4-1.
I och med den förlusten har Watford en resultatrad på fem raka utan poäng och alla fem har passerat över 2,5 mål dessutom.

Tottenham som gästar nu gör det som favoriter. Spurs är med i racet om topp fem-placering, även om deras 1-1-resultat borta mot Southampton senast får ses som e miss då de trots allt fick spela större delen av matchen med en man mer.
Gästerna är just i detta nu tabellsjua och noteras för 30 poäng efter 17 matcher. De har två matcher mindre spelade än nuvarande tabellfemman West Ham och upp dit skiljer det endast blott en poäng.

Min idé inför avspark är att det nya året sparkas igång med ett målkalas.
Watford behöver göra bra ifrån sig för att bryta den negativa trenden och Tottenham behöver fortsätta plocka poäng i deras jakt på Europa-spel till nästa säsong.

SPELTIPS
Över 2,5 mål till 1.77 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

TV: 16 miljoner extra på Stryktipset!




This is the stats tab
This is the post tip