West Brom tar emot Huddersfield på The Hawthorns under fredagskvällen och matchstart är klockan 21:00 svensk tid. Här tror jag vi får se en jämn match där skott på mål kommer lysa med sin frånvaro och detta liras också till 1.90 hos LeoVegas / 888sport / Unibet .

WBA kommer närmast från en livsviktig seger i deras senaste ligamatch och detta borta mot Hull där de gick och vann med 2-0. Det innebär att hemmalaget fortfarande är med i racet om en playoff-plats och att drömmen om Premier League-spel lever vidare. På poängkontot finns 49 poäng för hemmalaget just nu och då har de avklarat 35 ligamatcher. Vägen upp till playoff är lång då de tabellmässigt inte är bättre än en på en 13'e plats.

Huddersfield gästar som tabelltrea och noteras i detta nu för 62 poäng på 36 matcher. Gästerna har lika många pinnar som tvåan Bournemouth, men lider av sämre målskillnad. För bortalagets del blev det förlust senast då de gästade Nottingham i FA-cupen och nu väntar alltså en ny tuff prövning på bortagräs och min idé inför avspark är att vi kommer bjudas på en försiktig tillställning mellan två lag som verkligen inte vill förlora några poäng.

Senast lagen möttes så vann Huddersfield med 1-0 på sin hemmaplan. I den matchen fick vi se fem skott på mål, varav hemmalaget hade tre av dessa.
Kan det bli något liknande ikväll? Ja, jag tror det!

SPELTIPS
Under 7,5 skott på mål till 1.90 hos LeoVegas / 888sport / Unibet .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Svår rad på Stryktipset - våra experter tipsar om spikar och drag!




This is the stats tab
This is the post tip