SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Premier League-premiär för nykomlingen West Brom vs Leicester.

Försäsongen

West Brom - Fulham 0-0
Huddersfield - West Brom 2-1
West Brom - QPR 2-2
Brighton - West Brom 0-0

Leicester - Sheffield W 0-0
Leicester - Blackburn 1-1

Preliminära elvor (Whoscored)

West Brom (4-2-3-1) Johnstone - O'Shea, Ajayi, Bartley, Gibbs - Livermore, Sawyers - Philips, Pereira, Diangana - Robson-Kanu

Saknar: -
Osäkra: Townsend, Zohore

Leicester (4-5-1) Schmeichel - Justin, Ndidi, Söyüncü, Castagne - Gray, Tielemans, Mendy, Maddison, Barnes - Vardy

Saknar: Pereira, Benkovic, Evans (avstängd)
Osäkra: Maddison, Fuchs

På pappret är det så klart lätt att säga att Leicester ska ta den här matchen. Gästerna stod för en rätt bra säsong i fjol men när det kom till Champions League så föll man på målsnöret. Femma i tabellen fyra poäng efter Chelsea som tog den sista CL-platsen. Europa League är dock inte kattpiss så räkna med att Leicester kan få ihop ett bra lag som kan konkurrera där uppe även i år. Inför den här matchen så har man dock ett gäng spelare borta. Evans är avstängd efter att ha tagit ett rött i sista omgången förra säsongen och även Pereira och Benkovic är out. Maddison och Fuchs osäkra. Backlinjen kan därför vara skakig i den här matchen och WBA lär komma ut som kalvar på grönbete i en första omgång i Premier League.
Hemmalaget har flera spännande namn i sin offensiv och med tanke på det så ser jag WBA göra mål den här eftermiddagen. Och med tanke på att Leicester knappast har något annat mål än tre poäng mot en nykomling så känns det som att vi kan få se en öppen tillställning.

SPELTIPS
Jag plockar båda lagen gör mål till 1.75 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip