Viktigt bottenmöte mellan två lag utan seger.

Premier League
19. West Brom 9 0 3 6 6:18 3
20. Sheffield Utd 9 0 1 8 4:15 1

WBA hemma
4 0 2 2 3:7 2

Formen
O, O, F, F, F

Senaste match
Man Utd - West Brom 1-0

Sheffield U borta
4 0 0 4 3:9 0

Formen
O, F, F, F, F

Senaste match
Sheffield U - West Ham 0-1

Preliminära elvor (Whoscored)

West Brom (4-5-1) Johnstone - Furlong, Ajayi, Bartley, Townsend - Pereira, Sawyers, Krovinovic, Gallagher, Diangana - Grant

Saknar: Field, Livermore, Gibbs
Osäkra: -

Sheffield U (3-5-2) Ramsdale - Basham, Egan, Robinson - Baldock, Berge, Norwood, Fleck, Lowe - McBurnie, McGoldrick

Saknar: O'Connell
Osäkra: Mousset, Stevens

Att nykomlingen West Brom ligger där nere är ingen skräll. Att Sheffield United ligger sist, utan en enda seger och en rejäl impotens i sin offensiv - det kan de knappast vara nöjda med. Laget kom nia och imponerade stort.
Den här säsongen ser det helt annorlunda ut. Sheffield har bara gjort fyra mål på nio matcher och då är det inte konstigt att man ligger sist.
West Brom inte mycket bättre men de har i alla fall gjort sex mål och fått tre kryss med sig, medan Sheffield U bara har en ynka poäng efter nio matcher.
Lagen kommer till den här matchen med en känsla av att detta vill man inte förlora. Och därför tror jag att inledning av matchen inte kommer vara annan än att lagen känner på varandra, väntar på varandras misstag. Sedan är det uppenbart att inget av lagen har Premier League-klass i sin offensiv just nu, så även om vi får se ett mål åt något håll kan jag definitivt se att laget som jagar kvittering inte lyckas få hål. Det är så det sett ut i många matcher för båda dessa lag.

SPELTIPS
Jag spelar under 2,5 mål till 1.62 hos Nordicbet eller Betsafe (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip