Slaven Bilics serieledande West Bromwich tar emot Stoke, som har varit en besvikelse denna säsong då de placerar sig precis ovanför nedflyttningsplatserna. Resultatet har inte riktigt studsat WBAs väg de senaste omgångarna men nu när ett bortasvagt Stoke kommer på besök är chansen till tre poäng stor. Jag spelar en hemmavinst till 1,86 hos Casumo .

WBA toppar The Championship med sina 53 poäng men har hackat de senaste omgångarna med en vinst på de sex senaste ligamatcherna. Mittfältaren Matheus Pereira, som anslöt på lån från Sporting CP förra sommaren, har visat sig viktig för The Baggies offensiva spel. Hela tio assist står 23-åringen på – bäst i hela ligan. Nu står laget utan vinst i de senaste matcherna och behöver studsa tillbaka till en starkare form, och den finns förhoppningsvis hemmaplan. Bilic förväntas göra så få ändringar sett till senaste matchen mot Charlton som slutade 2-2. Klart är att mittfältaren Kieran Gibbs är skadad och missar även denna match.

Stoke har det betydligt tyngre i botten av tabellen, precis ovanför relegation zone, och det har varit målen framåt som saknats. Trots detta nätade The Potters hela fem gånger om i förrförra ligamatchen mot Huddersfield, men ändå körde det ihop sig senast mot Millwall i en match som slutade 0-0. Krysset innebar elva poäng på de sju senaste ligamatcherna. Mittbacken Ryan Shawcross dras med en vadskada och missar detta möte, vilket är The Potters enda skadebekymmer.

Möjliga startelvor
WBA: Johnstone; Furlong, Bartley, Ajayi, Townsend; Sawyers, Livermore; Phillips, Robson-Kanu, Pereira; Zohore.
Stoke: Butland; Smith, Batth, Lindsay, Martins Indi; Allen; Campbell, Clucas, Powell, McClean; Vokes

WBA har gått kräftgång i de senaste omgångarna och behöver studsa tillbaka nu, och jag tror att Bilic ser detta som en gyllene chans. Stoke ligger sist i bortatabellen då de har förlorat 9 av 13 matcher på bortagräs. Stoke har även vunnit 4/6 inbördes möten.

SPEL: WBA vinner till 1,86 hos Casumo .

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip